Cristina Siscanu vorbeste despre boala lui Filip Ionescu. E asa din cauza unui medic! Ce il putea salva pe baiat…După ce Mădălin Ionescu a păstrat tăcerea atâția ani, Cristina spune tot adevărul:

Cristina Siscanu vorbeste despre boala lui Filip Ionescu. Fostul prezentator al emisiunii WOWbiz, Madalin Ionescu, are un baiat de 14 ani din prima casnicie. Filip este bolnav si sufera de la varsta de 2 luni. Mama sa vitrega, Cristina Siscanu, care il creste de cativa ani, a vorbit despre vaccinul care putea sa il vindece pe adolescent.

„Filip, un copil senzational, s-a nascut perfect sanatos, insa la doua luni a contactat virusul varicelei si din pacate a lasat urmari.
Ulterior, cand a fost Madalin cu el la o clinica foarte buna din strainatate, ni s-a spus ca daca i se administra vaccinul impotriva varicelei atunci, ar fi diminuat foarte mult din efectele pe care le-a avut.

Stiu ca acest vaccin impotriva varicelei se administreaza in jurul varstei de un an, insa se pare ca intr-o situatie de genul acesta, daca copilul ajunge sa faca varicela inainte, cei din Germania asta fac: administreaza vaccinul mai devreme.

A fost groaznic, din ce mi-a povestit Madalin, avea bubite si pe cerul gurii si pe limba…”, a povestit Cristina Siscanu.

Recent, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au devenit parinti. In urma cu cateva luni s-a nascut micuta Petra, miracolul celor doi. Cristina Siscanu a marturisit ca fiica ei a fost vaccinata deja.

„Astazi am vaccinat-o pe Petra. Din cate am inteles, vaccinul pe care l-a facut azi, cel de la 5 luni, nu are ca efect cresterea temperaturii, celelalte, insa, au”, a mai spus Cristina, conform one.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*