Cristian Sabbagh, mesaj plin de emoție pentru medicul care i-a salvat fiica: „O legendă…“

Christian Sabbagh este, acum, un tătic fericit după ce micuţa sa a scăpat de problemele medicale cu care s-a confruntat în luna aprilie

”Alături de medicul care a salvat viaţa nu numai a fiicei mele, ci a 800.000 de bebeluşi până în prezent! O legendă a pediatriei romanesti: doctor Mihaela Marcu Cristescu!”, a scris Cristian Sabbagh în dreptul fotografiei.

Altfel, familia Sabbagh se pregăteşte de botezul micuţei, care va avea loc în luna august. ”Bine merg pregătirile pentru botez! O să aşteptăm să vină şi părinţii mei în august şi îl vom face atunci. Nu va mai fi în iulie, aşa cum stabilisem iniţial. Având în vedere că am schimbat data, a trebuit să renunţăm şi la local. Acum, o să-l facem la un local turcesc. De muzică şi de tot ce ţine de partea organizatorică se ocupă Christian. Eu mă ocup doar de Anais. Da, deja m-am hotărât ce voi purta la botez. Evident, eu şi Anais vom avea ţinute la fel, pe alb sau crem. Naşii vor fi Adi de la Vâlcea şi soţia lui. Vrem să fie o petrecere restrânsă, la care să participe familia şi oameni apropiaţi sufletului nostru”, a declarat Iulia Sabbagh

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Anuntul facut in aceasta dimineata de prezentator: „Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am”. Mădălin Ionescu pleacă de la Kanal D! Când va fi ultima lui emisiune

O altă vedetă de top din trustul patronat de turci se retrage de pe sticlă! După Adelina Pestriţu, care a prezentat emisiunea „Wowbiz” de la Kanal d, a venit rândul lui Mădălin Ionescu să renunţe la emisiunea de seară pe care în acest moment o prezintă alătrui de Andreea Mantea. Vedeta tv a invocat noua lui situaţie familială ca fiind motivul pentru care a luat această decizie.

Anunţ surpinzător din curtea Kanal d! Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea „Wowbiz” şi nici nu va mai apărea pe sticlă în următoarea perioadă. Omul de tleviziune a devenit luna trecută tătic, alături de soţia sa, Cristina Şişcanu, şi vrea să-i ofere partenerei sale tot sprijinul pentru a putea să o îngrijească pe micuţa Petra aşa cum se cuvine.

”Dragii mei, în urmă cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau că în această perioada să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra.

După o perioada de câteva luni sau poate mai mult, îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu! Pentru toate reuşitele uluitoare de până acum, care au consacrat «Wowbiz» că lider al emisiunilor de seară, mulţumesc publicului meu extraordinar şi echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii staţiei pentru colaborarea fructuoasă din aceşti ani! P.S. Practic …ediţia de mâine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine în calitate de prezentator «Wowbiz»!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de socializare.

A lucrat şapte ani la Kanal d

Mădălin Ionescu a semnat cu Kanal d, în 2010 şi a bătut palma cu patronii turci pentru a modera, iniţial, o emisiune zilnică live, de tip magazin difuzată în prime-time. În trecut, prezentatprul tv a fost înlocuit cu Simona Gherghe în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, trust în care a lucrat doi ani. El a colaborat cu şi Naţional TV, unde a moderat emisiunea „Miezul Problemei”, şi a prezentat ştirile la Realitatea Tv.

Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit și are doi copii, Ștefania și Filip. Mădălin Ionescu și Mihaela, prima sa nevastă, au divorțat în primăvara lui 2011, după 14 ani de mariaj. Cei doi copii au ajuns în grija tatălui.
Filip și Ștefania sunt doi adolescenți foarte reușiți, care îi umplu sufletul de bucurie tatălui lor. Actuala parteneră de viață a prezentatorului de televiziune are și ea o relație foarte bună cu Ștefania și Filip.

Mădălin Ionescu și Mihaela au divorțat în primăvara lui 2011, după 14 ani de mariaj, cei doi copii ai lor ajungând în grija tatălui. Vedeta Kanal D și-a refăcut viața alături de Cristina Șișcanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*