Credea ca a facut o captura buna, dar si-a facut semnul crucii si a crezut ca e semn rau cand a scos creatura asta din apa! E socant ce a prins un pescar din Olanda, asa ceva nu s-a mai vazut pana acum

Fotografia a fost realizata de un pescar din Olanda care a tinut sa impartaseasca in mediul virtual captura neobisnuita pe care a facut-o. Omul a avut un adevarat soc in momentul in care a vazut ca pestele pe care l-a prins avea nu unul, ci doua capete, aratand extrem de ciudat.

Speriat, barbatul a povestit ca a decis sa nu il pastreze, fiind foarte superstitios. Si-a facut astfel semnul crucii, l-a pozat dupa care l-a eliberat inapoi in apa. Voi cum ati fi procedat daca ati fi prins asa ceva?

Citeste si:
SOȚUL și-a LĂSAT AMANTA italiancă ÎNSĂRCINATĂ, ea nu voia SĂ AVORTEZE, așa că i-a dat BANI să PLECE în ITALIA. Peste câteva luni bărbatul a primit O VEDERE, când a CITIT-O a LEȘINAT pe loc. Uite SURPRIZA ȘOC pregătită de amantă

Bărbatul părea că are o căsnicie fericită din afară, dar nu mai era demult fericit, chiar dacă își iubea încă soția, avea nevoie de mai multă pasiune în viață, avea nevoie să se simtă mai mult apreciat. În ultima perioadă i se părea că soția lui se ocupa mult mai mult de cei doi fii ai lor, pe când pe el îl ignora.

Aceasta a fost starea lui atunci când a întâlnit o italiancă focoasă de care s-a ciocnit în timp ce era într-un supermarket atunci când soția îl trimisese să cumpere ulei și zahăr. Giovanna, italianca, l-a fermecat la prima vedere: era superbă și părea interesată de el. Totuși, aventura lor nu a durat prea mult, bărbatul o scotea mereu în oraș pe Giovanna și inventa scuze acasă, se distrau și el reușea ca măcar pentru câteva ore pe zi să uite de pampers și colici.

Din cauza scuzelor inventate, soția bănuia de ceva vreme că el are pe altcineva și era chiar dispusă să îl ierte în caz că se dovedea adevărat, dar nu avea nicio dovadă. Într-o zi Giovanna l-a anunțat că era însărcinată și a căzut cerul pe el. Nu găsea nicio cale de scăpare, dar mintea i s-a luminat când i-a venit ideea salvatoare.

A plănuit să o plătească pe Giovanna să plece din țară pentru a se duce la părinții ei, în Sicilia. Avea o sumă importantă de bani ascunsă de soția sa, i-a dat toți banii amantei. Femeia a acceptat și a plecat la părinți.

Bărbatul a rugat-o doar să îl anunțe când va naște și să îi trimită o vedere pe care să scrie doar ,,Spaghete”.
După 9 luni, cea care a găsit mult-așteptata vedere a fost soția, acesteia i s-a părut foarte ciudat să citească următoarele cuvinte, apoi i-a arătat-o și soțului. Uite ce scria pe ea:

,,Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete

Trei cu chiftele, două fără

Trimite sos de roșii”

Soțul a leșinat.

Citeste si:
Un bătrân a dat peste 95.000 de dolari, bani pe care soția sa i-a ascuns de el ani de zile… Motivul a fost unul pe care n-o sa-l ghiciti

Doi bătrâni au trăit împreună mai bine de 50 de ani. Ei nu au avut niciodată secrete unul față de celălalt, dar era un singur lucru pe care femeia i l-a cerut soțului ei: să nu deschidă niciodată cutia veche de pantofi, pe care ea o ținea în dulapul ei.
Soțul nici nu o întreba despre conținutul cutiei misterioase… Dar într-o zi, când soția sa s-a îmbolnăvit și a căzut la pat, ea a decis să-i descopere vechiul secret și l-a rugat să-i aducă cutia la spital.

Bărbatul a mers acasă, a luat cutia și a deschis-o. În interiorul ei se aflau două păpuși croșetate și o grămadă de bani: 95.000 de dolari!
“Dar… de ce? Cum?!” – a întrebat mirat bărbatul.

Soția a hotărât să-i mărturisească adevărul. “Înainte să ne căsătorim, bunica mea mi-a descoperit secretul unei căsnicii fericite fără certuri. M-a sfătuit că dacă voi fi foarte supărată pe tine, să tac din gură și să mă apuc să croșetez o păpușă. Acest lucru mă va ajuta să mă calmez.”

Bătrânul a fost mișcat până la lacrimi. În cutie erau doar două păpuși croșetate… Reiese că soția sa s-a supărat pe el doar de două ori în toți acești ani de căsnicie. El și-a îmbrățișat soția și a sărutat-o.
“Dar de unde sunt toți acești bani?” – a întrebat-o bărbatul uimit.

“Aaaa… tu la asta te referi?” – a spus ea zâmbind. “Banii i-am câștigat din vânzarea păpușilor!”.
Dacă această istorioară v-a făcut să zâmbiți, povestiți-le și prietenilor dvs despre ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*