Corina a găsit chiloții unui străin în dormitorul ei, a făcut o poză și a pus-o pe Facebook, apoi s-a întâmplat ceva

Fiecare relație se bazează pe mai mulți factori, dar cei mai importanți sunt doar doi: încrederea și încrederea. Dacă vreunul dintre aceștia lipsesc din relație, atunci relația, cel mai probabil, nu va funcționa.

Ceva asemănător i s-a întâmplat și acestei femei: ea a găsit lenjeria intimă a unei străine în dormitorul său iar ce a făcut mai târziu ar trebui să fie o adevărată lecție pentru toată lumea.

Corinna a găsit o pereche de chiloți care nu erau ai ei, din păcate păreau a fi de femeie…

Nu a știut ce să creadă, așa că a postat imaginea cu respectiva lenjerie suspectă pe Facebook. Alături de imagine a scris:

,,Bună străine!

Nu-și face griji – Până acum existența ta a fost negată și numele tău e încă necunoscut pentru mine! Ți-am găsit chiloții în dormitorul meu. Probabil i-ai uitat ultima dată când ai venit la mine acasă în vizită. Sper sincer că ți-a plăcut cum mi-am amenajat dormitorul! Aș fi atât de fericită dacă ai veni să își ridici chiloții în persoană, așa ai putea să îmi dai câteva ponturi de design interior. Ultima dată când ne-ai vizitat, eu nu am fost acasă pentru că a trebuit să lucrez.

Presupun că încă îți amintești unde locuiesc ;)”

Deși nu știm cum s-a terminat totul în viața ei de cuplu, vă vine să credeți cât de relaxată e această femeie? Nu e ușor să afli că partenerul te-a înșelat chiar în patul tău, cei mai mulți dintre noi și-ar fi pierdut controlul!

CITESTE SI

Din mâna lui s-au născut bijuteriile României! Cele şapte minuni ale lui Ceauşescu

Ambiție, perseverență, nebunie și curaj. a baza celor mai impresionante construcţii cu care România se laudă peste hotare stă Nicolae Ceauşescu…

CASA POPORULUI

Conform World Records Academy, Palatul Poporului ocupă locul întâi în lume în topul celor mai mari clădiri pentru uz civil. De asemenea, este cunoscută în lume ca fiind cea mai costisitoare și cea mai grea clădire administrativă din lume.

După cutremurul din anul 1977, Nicolae Ceaușescu a ordonat ”reconstrucția” Bucureștiului. Între anii 1978-79 a fost lansat un concurs național, care avea ca obiective reconstruirea Bucureștiului. Proiectul a durat 4 ani, și a fost câștigat de arhitecta Anca Petrescu, avansată în funcție ca arhitect șef.

Acest proiect de reconstruire a Bucureștiului cuprindea o serie de clădiri cum ar fi: Palatul Parlamentului – Casa Republicii, Ministerul Apărării Naționale, Casa Radio, Hotelul Marriott – Casa de Oaspeți, Casa Academiei Române, Parcul Izvor și Bulevardul Unirii – Victoria Socialismului. În 1989 costurile clädirii erau estimate la 1.75 miliarde dolari, iar în 2006 la 3 miliarde de euro, notează a1.ro.

TRANSFĂGĂRĂŞANUL

Drumul Național 7C (DN7C), supranumit Transfăgărășan, este unul din cele mai spectaculoase drumuri din România, acesta legând regiunea istorică a Munteniei cu Transilvania.

CANALUL DUNĂRE-MAREA NEAGRĂ

Canalul a fost inaugurat pe 26 mai 1984, de către Nicolae Ceaușescu. S-au excavat 294 milioane m3 la canalul principal și alte 87 milioane m3 la ramura nordică, Poarta Albă-Midia Năvodari (mai mult cu 25 milioane decât la Canalul Suez și cu 140 milioane decât la Canalul Panama) și s-au turnat 5 milioane m3 de betoane.

METROUL DIN BUCUREŞTI

În anul 1908, Dimitrie Leonida își alegea ca temă a diplomei sale de licență proiectul construcției unui metrou în București. Primele tentative de a construi un metrou în București datează din anii 1909 – 1910, când se negocia cu firma Siemens & Halske din Germania concesionarea construirii liniilor de tramvai.

BARAJUL VIDRARU

Construcția Barajului Vidraru a început în anul 1961 și tot în această perioadă s-a lucrat și la Hidrocentrala de pe Argeș. Barajul a fost umplut la capacitate abia în luna decembrie 1965. Astfel s-a născut Lacul de Acumulare Vidraru, așezat între Munții Frunții și Ghițu.

HIDROCENTRALA DE LA PORŢILE DE FIER

Este una din cele mai mari construcții hidrotehnice din Europa și cea mai mare de pe Dunăre. Construcţia acestei hidrocentrale a început la 7 septembrie 1964, în timpul mandatului lui Gheorghe Gheorghiu Dej şi a fost finalizată pe 16 mai 1972.

CASA RADIO

Casa Radio este o clădire neterminată din București, situată în apropierea râului Dâmbovița și a Cotroceniului. Construirea sa a început înainte de 22 decembrie 1989 şi urma să găzduiască Muzeul Național de Istorie a Republicii Socialiste România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*