Copiii Cristinei Bălan s-au născut cu Sindrom Down. Sute de oameni au încurajat-o, dar au fost și persoane care au criticat-o dur pe artistă. Cum arată acum GEMENII. Toma și Matei au crescut și …

Gemenii Cristinei Bălan au cucerit internetul, după ce mama lor a postat pe contul de socializare, câteva imagini cu cei doi, la călărit.
Toma și Matei au crescut și se bucură din plin de activitățile în care sunt implicați alături de părinți.
Gemenii Cristinei Bălan suferă de sindromul Down, însă sunt extrem de isteți și activi.

Interpreta a făcut publice câteva fotografii cu Toma și Matei, alături de care a scris și un mesaj.

Gemenii Cristinei Bălan s-au relaxat în aer liber
“Marley este blonda din imagini. Un suflet mare și blând, care ajută mulți copilași să se recupereze, în cazul mai multor afecțiuni și condiții genetice. După reticența inițială firească, zic eu, ai mei s-au dat pe brazdă, până în punctul în care cu greu i-am dezlipit de căluț.

Nimic nu se compară cu interacțiunea cu un astfel de animal, special pregătit pentru a avea răbdare, calm, înțelegere. Dacă iubeam caii și până acum, în acest moment îi ador. Mi-am văzut copiii fericiți, încrezători, plini de lumină. Iar Marley a fost minunată!

I-am mulțumit cu un măr golden, ca ea, dar simt că n-a fost destul 🙂 Prin bunăvoința Ancăi Bilba, o ființă cu vibrație înaltă, astăzi Matei și Toma au avut parte, în sfârșit, de căluț în carne și oase și păr blond, lucru pentru care îi mulțumesc din suflet. Ps. Pe Marely o găsiți la Buftea”, a scris Cristina Bălan pe contul de socializare.

Cristina Bălan este cea care a câștigat concursul „Vocea României” în anul 2015. Ea a făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă. Imediat după terminarea concursului, artista a făcut declarații emoționante despre cei doi băieței ai săi.

Ei bine, artista a vorbit abia acum despre ceea ce a făcut cu banii câștigați de pe urma evoluției sale la show-ul de voci. Cristina Bălan (35 de ani), fosta solistă a trupei Impact, a fost cea care a câştigat anul trecut cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Vocea României”.

Ce a făcut Cristina Bălan cu premiul de la „Vocea României”. După câștigarea concursului, posturile de radio din România au refuzat să-i difuzeze melodia „Unbreakable”, prima piesă lansată după succesul de la „Vocea României”.

„În muzică nimic nu trebuie. Nu trebuia să fac prima piesa în română. Muzica e înainte de toate, simţire. Măcar asta să avem în vedere: că muzica a apărut din nevoia omului de a-şi exprima trăirile, nu pentru a vinde discuri. Însă oportuniştii au transformat totul în afacere şi acum cine mai vrea să fie artist trebuie să se compromită la anumite niveluri, ca să reuşească să trăiască din ceea ce face”, a povestit Cristina, pentru FormulaAS.

„Iniţial am zis că ne vom ocupa de un centru pentru copii cu Sindromul Down, <>. Așa voiam s-o numim, dar apoi am realizat că acest lucru va cere mult mai mult timp decât anticipasem și că va dura infint până reuşim să trecem de birocraţie şi să ridicăm propriu-zis acel centru. Este un hăţiş mare cu actele, te ia durerea de cap şi de suflet când îți dai seama că trebuie să-ți consumi nervii ca să faci ceva bun şi util societăţii şi că statul nu numai că nu te ajută, dar te şi descurajează.

Aşa că ne-am costruit, o casă unde să locuim aşa cum ne place, cu grădină, curte, multă verdeaţă, cum merită copii noştrii. Nefiind în oraş, e mai multă linişte ceea ce mă ajută şi la creativitate. În rest, am mai investit în muzică, aşa cum e firesc”, a mai povestit Cristina Bălan în acelaşi interviu pentru FormulaAs.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*