extra_large-1464367294-2170-how-many-trees-are-there-left-on-earth-more-than-3-trillion-finds-major-new-study-1024x576

Copacii plantaţi lângă casă sau birou vă pot afecta veniturile. Iată cum!

Copacii sunt mai mult decât arată. Ei oferă o serie de avantaje de mediu, economice și chiar sociale, care îmbunătățesc calitatea vieții noastre. Copaci curăță aerul, purifica apa, reduce costurile noastre de energie, și înfrumusețează comunitățile noastre. Persoanele care trăiesc într-o comunitate cu mai mulți copaci au raportat că calitatea vieții lor s-a îmbunătățit, până la punctul de a se simți cu 7 ani mai tineri, și câştigând până la 10.000 de dolari mai mult pe an.

Copacii fac să te simți mai sănătos și mai tânăr! Un studiu recent publicat in revista Nature, „Cartier cu spaţiu verde și sănătate într-un mare centru urban”, condus de un grup de cercetători din Toronto, Canada a arătat că oamenii care trăiesc în cartiere cu o densitate mai mare de copaci pe străzile lor au o sănătate mai bună, şi şanse mai mici de a face diabet, hipertensiunea arterială, boli de inima, obezitatea, și multe altele.

Cum se pot copaci să creașcă veniturile?
Copacii plantați în apropierea casei sau biroului pot reduce costurile aerului condiționat și încălzirii prin reducerea consumului de energie, prin urmare, cresc veniturile.
Amenajare a terenului casei cu copaci crește valoarea de până la 15%, și casa se va vinde mai repede decât o acasă, fără copaci. Valorile de proprietate ale unui cartier creşte atunci când există copaci plantați.
Copacii adăugă frumuseţe unei comunități. Studiile arată că oamenii sunt mult mai susceptibile de a se opri şi de a se uita la vitrinele magazinelor și sunt dispuși să plătească până la 12% mai mult pentru bunuri și servicii, și petrec un timp mai lung la cumpărături într-o zonă cu copaci.
Zonele de birouri și zonele industriale împădurite sunt la cerere mare. Angajații care au o zonă umbrită pentru a mânca și a merge pe jos în timpul pauzelor de prânz sunt mai productivi și lipsit de stres la locul de muncă. Angajații fără un spaţiu de natură la birou au raportat 23% mai multe boli decât ceilalţi.
Străzile cu puțină sau fără umbră trebuie să fie de două ori mai des decât cele cu umbră de la copaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*