Clarvăzătoare din România: Va veni o REVOLUȚIE MAI MARE ca în 1989! CERC de FOC în țară și Al Treilea Război Mondial

Maria Ghiorghiu a susținut, la Antena 3, sâmbătă seară, următoarele aspecte:

– Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști.

– Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu.

– România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție.

”Dragii mei, astăzi după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva cutremurător. Glasul spunea așa, dragilor: „Explozii! Explozii în lanţ!”

Din păcate dragii mei, vom auzi de explozii în lanţ, dar trebuie să ne rugăm și să nădăjduim că BUNUL DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI nu va îngădui, ca să moară oameni nevinovați. De vom avea CREDINȚĂ fraților, măcar cât un grăunțe de muștar, cu adevărat că vom putea mută și munții din loc”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*