Clara: „M-am îmbrăcat cu o rochie roșie, scurtă, mulată pe corp. Mi-am pus pantofi cu toc, m-am aranjat ca pentru o zi specială și am pornit către ceea ce avea să-mi schimbe viața. Acolo m-a întâmpinat un domn și…” Ce-a urmat întrece orice imaginație :O

Sunt o tânără ambițioasă și caut un amant bogat
Să zicem că mă cheamă Clara, mai mult nu vă pot spune, căci nu vreau să-mi stric imaginea pe care mi-am clădit-o.
Atunci, de ce v-am scris? Pentru că sunt fericită! Am tot ce-mi doresc, asa cum am visat!

Am crescut fără tată, el părăsindu-ne pe mine și pe mama la scurt timp după nașterea mea. S-a însurat cu o tânără de 19 ani. Mama era „trecută”. Implinise 32 de ani. Asta m-a motivat să învăț și să ajung o femeie independentă, cu rol important în societate, ca să-i pot demonstra că m-am descurcat fără el. Nu știu dacă i-ar păsa. Dacă l-ar fi interesat cum o duc sau ce se va alege de viața mea, probabil m-ar fi căutat. Ani la rând am primit doar pensia alimentară într-un amărât de plic pe care era trecut numele lui.

Am reușit prin multă muncă, nopți nedormite și multe sacrificii să termin Facultatea de Management. Am început să îmi doresc o poziție importantă în cadrul unei companii, însă ceea ce mi se oferea era net inferior aspirațiilor mele. Mama, sătulă să mă întrețină, a început să mă preseze:

— Clara, nu crezi că a venit momentul să te angajezi? Ești tânără, frumoasă, deșteaptă. Imposibil să nu îți găsești o slujbă!

— Mamă, ai răbdare! Eu nu accept orice slujbă. Doar nu mi-am tocit degeaba coatele în facultate ca să ajung secretara unui libidinos!

— Fată dragă, cine crezi că te va pune pe tine directoare fără experiență? Toată lumea începe de jos. Direct în vârf nu se poate să ajungi!

— Toată lumea care nu se respectă, mamă! Stai liniștită, că nu am să stau pe capul tău toată viața! Când am să găsesc slujba visată, o să-mi mulțumești că nu m-am grăbit…

Mama a oftat adânc și m-a lăsat în pace.

— Să fie cum vrei tu, fetițo!

Doar că eu eram hotărâtă să îmi pun planul în aplicare. Nu aveam de gând să mă mulțumesc cu orice doar pentru că așa face toată lumea. Ce îmi pasă mie de lume? Am început să citesc cărți de dezvoltare personală. Intr-una dintre ele, scria că, dacă vrei să obții ceva, trebuie să îți imaginezi că deja ai obținut acel lucru. Mi-am spus: „OK, îmi doresc un Mini Cooper! Să încep să îmi imaginez că deja l-am primit. Cum să fac asta?”.

Atunci mi-a venit o idee care s-a dovedit a fi genială. M-am îmbrăcat cu o rochie roșie, scurtă, mulată pe corp. Mi-am pus pantofi cu toc, m-am aranjat ca pentru o zi specială din viața mea și am pornit către showroom-ul din orașul meu. Acolo m-a întâmpinat un domn, cam tinerel, dar foarte informat. Mi-a prezentat mașina pe care o visam și încerca să mă determine să o comand. Dacă ar fi știut el că nu aveam decât banii de transport în geantă, nu ar fi pierdut atâta timp cu mine!

Am insistat că vreau să o testez. Mi-a spus că pentru asta se face programare și va trebui să aștept. Cum nu aveam de gând să mă mai întorc vreodată acolo, m-am luat la harță cu el. — Domnule, îmi spuneți că am venit degeaba până aici? Cum este posibil să vreau să cumpăr o mașină și să mă împiedicați să o testez?

Atunci a venit un domn de vreo 50 de ani, care s-a uitat urât la tânărul angajat.

— Care este problema, Cristi?

— Domnișoara insistă că vrea un test drive acum, deși i-am explicat că este nevoie de programare.

— E în regulă, Cristi. Mă ocup eu. Domnul cu început de chelie și burtă proeminentă, pe care aveam să aflu că îl cheamă Geo, m-a poftit la volanul mașinii.

— Aveți permis de conducere, așa-i? m-a întrebat.

— în realitate, mă pregătesc să încep școala de șoferi. Am venit aici pentru a avea clar în minte care va fi prima mea mașină. Asta mă va ambiționa să învăț și să iau cât mai repede permisul de conducere!

Mă așteptam să se enerveze, dar Geo a zâmbit și a răspuns calm:

— Domnișoară, nu știu dacă ți s-a mai spus până acum, dar ai o gândire de lider. Sunt sigur că vei ajunge foarte departe. în cazul acesta, nu poți testa Mini Cooper-ul, dar îți propun altceva: vino la mine în birou să discutăm despre posibilitatea de a-l avea.

Am acceptat. Geo era asociatul majoritar al companiei. Mi-a spus că avea nevoie de un manager de vânzări. Căuta de câteva luni, a dat anunțuri pe internet, în ziare, dar nu a găsit persoana care să îl convingă că merita acel post.

— Spune-mi, domnișoară, lucrezi undeva acum?

— Sunt în căutarea unui loc de muncă. Am absolvit Facultatea de Management.

— Perfect! O să fiu sincer cu tine: atunci când am văzut cum te înverșunezi să testezi mașina aceea astăzi, deși nu ai nici măcar permis de conducere, am fost convins că esti persoana de care am nevoie! îți ofer un job stabil, îți plătesc școala de șoferi și îți pun la dispoziție mașina pe care o vrei. Salariul, pentru început, este de 1000 de euro, dar evident că vom renegocia după câteva luni. Nu-mi venea să cred ce îmi auzeau urechile! Era exact ceea ce îmi doream. Am acceptat imediat. A doua zi, am început serviciul. Mama era foarte mândră de reușita mea. Aveam doar câțiva bănuți în buzunar și abia îmi ajungeau pentru transport. Mă întrebam ce voi mânca în pauza de prânz. Nu se cuvenea pentru un director de vânzări să mănânce sendvișuri cu cașcaval. Dar, până la prima leafă, nici nu îmi permiteam altceva. La 12,45, Geo a venit în biroul meu.

— Cum merge treaba, drăguțo?

— Pentru început, încerc să fac ordine în acte.

— Așa fac toți oamenii eficienți știam eu ce poți! Te invit să luăm prânzul împreună. Așa îți voi putea oferi mai multe detalii despre clienții companiei.

Geo mă salvase. Era un început promițător. Mă atrăgea acel bărbat cu păr cărunt. întotdeauna mi-au plăcut bărbații maturi, experimentați, care știu să facă o femeie fericită și să o inițieze în tainele vieții.

La masă am aflat că atracția era reciprocă. Poate că mai mult decât tupeul meu din ziua anterioară îl convinseseră picioarele dezgolite. A început să-mi facă propuneri destul de directe. Mi-a descris ce avantaje aș avea devenindu-i amantă. Mai mult decât primisem deja! Geo m-a făcut să ajung la extaz în ziua aceea. îmi oferea tot ce își poate dori o femeie tânără: bani,
călătorii, mașină, un apartament în buricul târgului! Viață adevărată! 0 singură condiție avea: să îi respect căsnicia. Mi-a spus ferm că nu își va lăsa niciodată soția pentru amantă.

Ce credeți că am făcut? Am acceptat fără să stau pe gânduri. știu că voi fi judecată, condamnată, neînțeleasă. Da, sunt amantă! De ce am acceptat?

Poate pentru că în dorința aceasta de a avea un bărbat mai în vârstă se afla cumva o răzbunare adresată tatălui meu. Poate că, făcând rău altei familii și având un astfel de bărbat, consider că am luat înapoi ceea ce îmi aparținea.

Sau poate că tocmai ăsta este motivul pentru care am căutat un bărbat matur: în el zace un posibil tată. Alături de Geo, mă simt ocrotită, iubită, apreciată. Nici avantajele materiale nu sunt de lepădat. Nu regret alegerea mea. Am tot ceea ce îmi doresc. Sunt conștientă că Geo aparține altei femei, dar nu îmi pasă. Atât timp cât mă ține în puf, îmi oferă mai mult decât i-am cerut și mă iubește, eu sunt fericită.

Vara trecută am fost împreună o săptămână în Spania. Am făcut cumpărături și am luat foarte multe cadouri pentru mama și rudele mele. în familie sunt privită ca o zeiță. Am ascuns tuturor legătura mea cu Geo. Pentru toți ceilalți sunt doar o tânără deșteaptă și ambițioasă, care a reușit prin forțe proprii să ajungă unde și-a propus. Iar asta e minunat!

Tu ce parere ai? Ce sfat i-ai oferi? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*