Ciuperca lui DUMNEZEU care te VINDECĂ de CANCER. Se găsește peste tot și chiar și medicii sunt UIMIȚI de calitățile ei

Calităţile terapeutice ale ciupercii Agaricus Blazei Murill au fost relevate de doi cercetători americani, care au descoperit în pădurile Braziliei o comunitate în care media de vârstă nu doar că depăşea 100 de ani, dar oamenii erau foarte sănătoşi. Analizându-le modul de viaţă, au constatat că hrana lor de bază era constituită din această ciupercă. Analizele de laborator au evidenţiat proprietăţile extraordinare ale ciupercii şi astfel s-a început extinderea culturii şi aclimatizarea ei în condiţii controlate de microclimat. Numeroase teste au fost realizate de japonezi, cunoscuţi pentru meticulozitatea lor. În urma cercetărilor, rezultatele au fost spectaculoase – stoparea evoluţiei bolilor în proporţie de 99,4% şi vindecare completă în 90% din cazuri.

Pentru ce este recomandată:

– sistem imunitar scăzut

– risc crescut de boli infecţioase, inclusiv răceli şi gripe

– alergii sau dermatite, inclusiv cancer de piele

– persoane care urmează chimio sau radioterapie

– persoane afectate de producerea excesivă de radicali liberi din surse externe ca: radiaţii ultraviolete, câmpuri electromagnetice, dieta slabă în nutrienţi

– boli cronice ca diabet, inflamaţii şi oboseală cronică

– stres fizic sau emoţional sever

– ateroscleroză, deoarece elimină surplusul de colesterol din sânge, prevenind formarea blocajelor arteriale

– sportivi amatori şi de performanţă şi cei care depun efort fizic susţinut

Sub ce formă se comercializează ciuperca Agaricus Blazei Murill

Ciupercă deshidratată pentru ceai – formula recomandată pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezultă trebuie consumaţi pe parcursul a două zile şi au avantajul că produc o hidratare completă a organismului.

Tinctură, la fel de eficientă, dar mai uşor de administrat.

Capsule – conţin ciupercă măcinată fin (fără pierderi de substanţă activă) cu efect deosebit în combinaţie cu tinctura. Sunt afecţiuni care exclud una sau alta dintre aceste două produse, fără a le reduce însă eficacitatea (cum este cazul cirozei umede sau în fibrilaţii, unde nu se recomandă tinctura).

Tratamentul este personalizat în funcţie de afecţiune. Pentru întreţinere, cura durează între 3 şi 6 luni, dar în cazurile mai grave poate dura şi un an sau mai mult. Curele pot fi făcute în paralel cu alte tratamente alopate, în special în chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor două protocoale.
Se recomandă un consum preventiv, în perioadele reci ale anului (toamnă-iarnă-primăvară), cu pauză în perioada de vară, pentru întărirea sistemului imunitar.

Contraindicaţii:

– În cazul transplantului de organe, cura cu ciupercă nu este recomandată.
– Femeilor însărcinate sau care alăptează.
– Copiilor sub 8–10 ani (excepţie fac cazurile grave de leucemii severe sau sistem imunitar foarte slăbit).

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: O plăcere carnală „nevinovată” UCIDE PE NESIMŢITE. Lumea medicală, ÎN ALERTĂ MAXIMĂ

Oncologii din Noua Zeelandă sunt în alertă. Un studiu recent arată o realitatea groaznică: în ultimii 25 de ani s-au dublat cazurile de cancer oral la bărbaţi. Motivul? Practicarea partidelor de amor oral neprotejat şi contactul cu HPV (human papilloma virus).

Astfel, în afara fumatului în exces, „vinovat” pentru multe cazuri de cancer la gât, şi ceea ce se întâmplă în dormitor contează când vorbim despre teribila boală. Oficiul neozeelandez pentru cancer a transmis că numai în 2013 au fost diagnosticaţi 96 de bărbaţi şi 26 de femei cu cancer la gât sau la limbă.

„Vedem tineri, care altfel sunt sanatosi, afectati de cancer. Primii trei factori de risc sunt: vârsta bărbatului, contactele sexuale timpurii şi numărul mare de parteneri, mai ales al celor folosiţi pentru partida de amor orală. Infecţia cu HPV este mai întâlnită la femei decât la bărbaţi”, a declarat doctorul Julian White, conform dailymail.co.uk.

Celebrul caz al unui star de la Hollywood

Subiectul cancerului oral provocat de HPV luat de la amorul oral practicat cu o femeie a căpătat amploare în 2011, când actorul Michael Douglas a indicat-o pe soţia sa, Catherine Zeta Jones, principala vinovată pentru că a fost diagnosticat cu groaznicul tip de cancer.

„Fără să doresc să intru în detalii, acest tip de cancer este provocat de HPV, care în cele mai multe cazuri vine de la cunnilingus”, declara Douglas la acea vreme.

Ulterior, starul de la Hollywood şi-a retras declaraţiile, precizând că regretă situaţia jenantă în care şi-a pus soţia.

Ce este HPV (human papilloma virus)?

Cel puţin 70% dintre persoanele active sexual vor fi infectate cu HPV la un moment dat pe parcusul vieţii. Există câteva tulpini care cauzează diferite tipuri de cancer: la gât, la cap, la organele genitale. Conform Oral Cancer Foundation, virusul HPV este una dintre cauzele principale pentru cancerul oral, HPV16 fiind responsabil pentru cancerul oral.

Zonele în care se întâlneşte cel mai des cancerul oral provocat de HPV sunt limba şi amigdalele, iar virusul este tot mai întâlnit şi în cazul tinerilor. Practicarea amorului oral cu mai mulţi parteneri este unul dintre motivele apariţiei cancerului oral.

Se poate preveni cancerul oral provocat de HPV?

Da, dar numai practicând partida de amor protejat. Cea mai sigură soluţie: folosirea prezervativului pentru orice tip de apropiere intimă. Persoanele cu mai mulţi parteneri au un risc mai mare de a contracta virusul. Riscul de îmbolnăvire creşte după 40 de ani. Consumul de tutun şi alcool, dieta slabă în fructe şi legume, dar şi expunerea la radiaţii ultraviolete influenţează apariţia cancerului la nivelul buzelor.
Apariţia şi simptomele cancerului oral

– apariţia unor inflamaţii/porţiuni îngroşate, noduli sau excrescenţe la nivelul buzelor, al gingiilor sau al altor porţiuni ale cavităţii bucale

– apariţia unor pete de culoare roşie, alb-violet, sau alb-roşiatice în cavitatea bucală

– senzaţii de amorţeală, durere şi sensibilitate la nivelul fetei, cavităţii bucale sau al gâtului

Cancerul oral poate fi depistat la timp

Depistarea timpurie a cancerului oral înseamnă o rată de supravieţuire de aproximativ 80%. În prezent există mai multe teste specifice, dintre care merită amintit Oral Cancer Screening. Aparatul care realizează procedura de control are o camera digitală ce permite medicului stomatolog să aibă o imagine detaliată a cavităţii bucale. De asemena, acesta permite scanarea în profunzime a tuturor zonelor care ar putea conţine leziuni cancerigene, neobservabile cu ochiul liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*