Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 10 kilograme într-o lună: „Deşi m-a ajutat, nu o recomand nimănui“

Florin Dumitrescu susţine că nu îi este greu deloc să-şi ţină în frâu poftele când are în faţă preparate delicioase

Florin Dumitrescu (30 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi bucătari din România, a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a slăbit zece kilograme într-o lună, însă a subliniat că, deşi a obţinut rezultatele dorite, nu o recomandă nimănui. Ambiţionat de colegul său din show-ul „Chefi la cuţite“, Cătălin Scărlătescu, care a reuşit să slăbească 30 de kilograme, Florin Dumitrescu a început în august o dietă extrem de restrictivă pe care ţine să precizeze că nu o recomandă nimănui.

Dieta i-a fost recomandată de un prieten şi presupune consumarea, alternativ, a doar trei alimente: în primele trei zile doar varză crudă, următoarele trei zile doar orez fiert, iar în celelalte trei zile piept de pui la grătar. Apoi, în a zecea zi, chef-ul de la Antena 1 a mâncat legume la grătar sau proaspete şi astfel, în doar o lună, a reuşit să dea jos zece kilograme.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui“, a subliniat Florin Dumitrescu.

S-a oprit după o lună pentru că a considerat că a slăbit suficient şi a explicat că a făcut această schimbare pentru că stilul alimentar începuse să îi afecteze sănătatea. „Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate“, îşi motivează el gestul. Florin Dumitrescu a precizat că este hotărât să mănânce mai variat, dar corect.

A renunţat la pâine, la cartofi prăjiţi, la băuturi acidulate şi la prăjeli de orice fel. „Nu îmi este greu deloc să am în faţa ochilor diverse bunătăţi pentru că le ştiu foarte bine gustul şi nu mai este nicio surpriză. Le-am gătit de foarte multe ori şi nu mai sunt tentat să descopăr savoarea, căci nu e ceva nou. Totuşi, dacă îmi e prea poftă, voi gusta o linguriţă şi îmi va fi de ajuns. Aleg îngheţata în defavoarea oricărui alt desert şi profit de orice combinaţie în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu eram excepţia. Acum suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă“, mai spune chef Dumitrescu. Mai mult decât atât, după ce a atins greutatea ideală, a început să meargă la sală ca să-şi îmbunătăţească condiţia fizică.

Anunţ despre Marcel Toader: „L-am văzut la sală de mână cu Andreea Marin”

Marcel Toader s-a decis să divorţeze de Maria Constantin, din cauza adulterului pe care ea l-a comis în mai multe rânduri, potrivit spuselor bărbatului. Prezent la o emisiune TV, alături de Mara Bănică, aceasta a primit o informaţie bombă, potrivit căreia omul de afaceri ar fi fost văzut la o sală în timp ce se ţinea de mână cu Andreea Marin.

„La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»”, a spus Mara Bănică.

Marcel Toader a reacţionat şi a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. „Nu am nicio legătură cu Tinder. Am doar două conturi de Facebook, una oficială, alta personală. Altă minciună!”, a spus Marcel Toader.

Înainte de a rupe total legăturile cu Maria, soţul ei i-a compus un mesaj emoţionat, pe care l-a făcut public. ”Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul.” i-a trasmis Marcel Toader, într-o emisiune TV.

Alexandru Constantin, declarații fără perdea despre Maria Constantin: «Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile»

În plin scandal de divorţ dintre soţii Maria Constantin şi omul de afaceri Marcel Toader, iată că Alexandru Constantin, partenerul solistei din ultimul ei videoclip, face declaraţii incendiare.

Acesta a susţinut că i-a făcut plăcere să filmeze scenele de dragoste cu frumuşica blondină şi că ambii şi-au intrat perfect în rol.

Sunt prieteni, însă în urmă cu câteva luni au fost şi ”îndrăgostiţi”.

Ce-i drept, nu în realitate, ci doar pe platourile de filmare, acolo unde Maria Constantin (30 de ani) şi Alex Constantin (27 de ani) au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”. Prezentatorul emisunii ”Focus Monden”, de la Prima TV, şi cântăreaţa s-au apropiat la filmări suficient de mult încât să-l facă gelos pe Marcel Toader, de care Maria va divorţa miercuri, la notar.

Şarmantul prezentator a povestit despre experienţa trăită pe platourile de filmare: “Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală, care ştie să se pună în valoare şi în astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa «dragostei», asta şi pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin pentru Click!

Videoclipul a fost realizat în urmă cu o lună, iar la scurt timp Maria Constantin şi Marcel Toader au anunţat divorţul. Marcel a acuzat-o pe Maria că ar fi făcut amor în maşina lui cu mai mulţi bărbaţi, pe această listă a infidelităţii fiind inclus şi actorul Augustin Viziru.

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Marcel Toader și soția lui! Au apărut filmulețe compromițătoare cu Maria Constantin! Mara Bănică le-a văzut și a povestit la toată lumea: „Îţi filmezi iubita în momente intime cu…”

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Marcel Toader si sotia lui! Au aparut filmulete compromitatoare cu Maria Constantin! Mara Banica le-a vazut si a povestit la toata lumea: „Îţi filmezi iubita în momente intime cu…”

Mara Bănică este alături de Marcel Toader în divorţul anului, cel al omului de afaceri de Maria Constantin. Mara Bănică a mărturisit, într-o emisiune TV, că a văzut clipuri compromiţătoare cu Maria Constantin.
”Îţi filmezi iubita în momente intime cu sau fără voia ei. Eu am luat la un moment dat să le dau, dar nu le-a vrut nimeni. Am văzut filmuleţele compromiţătoare cu Maria. (…) Am simţit că nu dă doi bani pe ea, că nu o respectă. Ultima discuţie cu Maria a fost duminică, mi-a spus că a fost o victimă şi a vorbit foarte frumos despre tine. Are cu 15 kilograme mai puţin într-o lună. Nu ai cum să mimezi suferinţa în halul ăsta. Zici că face reclamă la pompe funebre. Maria este o femeie de consum”, a declarat Mara Bănică la ”Xtra Night Show”.

Marcel Toader şi Maria Constantin sunt în divorţ. Cei doi au ca termen data de 13 septembrie pentru a se întâlni la notar şi a divorţa amiabil, însă Marcel Toader a declarat că se gândeşte dacă nu va solicita desfacerea căsătoriei în instanţă din culpa Mariei Constantin.

Marcel Toader, atac la Gabriela Cristea în plin scandal cu Maria Constantin! Câţi bani cheltuia vedeta lunar: ”Ea m-a cerut în căsătorie!

Marcel Toader nu uită şi nu iartă! În plin scandal cu actuala soţie cu care se află în divorţ, afaceristul îşi desfiinţează fostele soţii. Bărbatul a lansat un atac direct la adresa Gabrielei Cristea, dezvăluind detalii intime din relaţia lor.

Marcel Toader a vorbit despre relaţia cu Maria Constantin, dar nu s-a oprit aici. Afaceristul a trecut la atac şi a dezvăluit detalii şi din relaţia cu fosta soţie, Gabriela Cristea.

Toader a spus că vedeta a fost cea care l-a cerut în căsătorie prima dată, după care el a făcut cererea oficială într-o vacanţă pentru care a plătit 1.200 de euro pe noapte de cazare. Mai mult decât atât, fostul sportiv susţine că Gabriela Cristea obişnuia să cheltuie o mică avere lunar.

”Gabriela cheltuia 37000 de ron pe lună. Ea m-a cerut în căsătorie. Unde am cerut-o în căsătorie pe Gabriela era camera de hotel 1200 de euro pe noapte”, a declarat Marcel Toader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*