CFR OFERĂ SENZAŢII TARI călătorilor, care în schimb OFERĂ IRONII MEMORABILE. Ce au făcut nişte tineri în trenul de pe ruta IAŞI – TIMIŞOARA va rămâne PE VEŞNICIE ÎN ARHIVELE GOOGLE

CFR oferă senzaţii tari călătorilor, care în schimb oferă ironii memorabile.

Sunt zile in care nu iti doresti sa fii pasager in unele trenuri CFR. Garniturile au acumulat intarzieri de ore, iar calatorii s-au plans ca in vagoane a fost la fel de frig ca afara. Explicatii pentru intarzieri si frig exista. Locomotive vechi si vagoane vechi. CFR Calatori nu a mai cumparat un vagon nou din 2011.

Asa se face ca vagoanele existente au mari probleme, de exemplu unul dintre ele are o usa care nu se inchide foarte bine. Astfel ca frigul patrunde si pasagerii au mari probleme chiar si atunci cand sunt in mers si locomotiva functioneaza. Angajatii CFR Calatori pe care i-am gasit intr-un vagon cu usa plina de gheata au explicatii. Sustin ca pasagerii lasa usile deshise ca sa fumeze si nu le inchid. Faptul ca sufla crivatul printre usi nu este o mare problema.

„Într-un tren care circula pe ruta Iași – Timișoara a nins atât de mult încât călătorii au făcut un om de zăpadă”!!!
„(…) Priviți acești tineri! După bucuria cu care întâmpină iarna, ne dăm seama că sunt moldoveni de-ai noștri! Ei sunt fericiți. CFR le-a dat șansa unei harfe fără egal: au făcut un om de zăpadă în tren. Pentru că, bineînețeles, în tren ningea, unde vă credeați, în Elveția?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*