chips-504x270

Cele mai scumpe chipsuri din lume. Costă 11 dolari bucata! Le-ai cumpăra?

Într-o încercare de a crea o gustare specială pentru a merge cu berea de înaltă calitate, a fabricii de bere Sf. Erik, din Suedia au fost create cele mai scumpe chips-uri din lume.

Aparent, Sf. Erik nu cred că chips-urile Lays sau chips-urile Pringles sunt suficient de bune pentru a fi asociate cu berea lor, așa că au decis să creeze propria gustare exclusivă și prețul este pe măsură. Fabrica de bere este una dintre cele mai populare în Suedia . Am simțit că ne lipsește o gustare la fel de bună ca berea noastră „, a declarat managerul brandului Marcus Friari. „O bere de primă clasă merită o gustare de primă clasă, iar acest lucru este motivul pentru care am făcut un efort major pentru a produce cele mai exclusiviste chipsuri de cartofi  din lume. Suntem incredibil de mândri să prezentăm un astfel de rezultat crocant. ”

1

Cutia neagră de lux  conține doar cinci chipsuri de cartofi individuale, fiecare realizate manual de către un bucătar, folosind cinci ingrediente nordice speciale – Matsutake de ciuperci culese din pădurile de pin din nordul Suediei, alge marine din apele din jurul insulelor Feroe, ceapă cultivată la periferia micului oraș suedez Leksand .

2
„Toate chips-uri au fost făcute de mână”, spune bucătarul Pi Le. „A fost nevoie de o atingere delicată, un sentiment fin și de timp pentru a asigura că fiecare chips  atinge un echilibru perfect între diferitele ingrediente. Gustul este unul foarte scandinav. … Cei mai mulți oameni recunosc cartofi și ceapa, dar ceea ce iese în evidență este calitatea. Aceste chips-uri sunt un acompaniament excelent pentru bere. ”

3

Un lot limitat de 100 de chips-uri de cartofi a fost pus în vânzare săptămâna trecută, și vândut aproape instantaneu, în ciuda prețului mare, de 56  de dolari pe cutie – asta este de aproximativ 11 dolari pe chips.

Ai cumpăra aceste chips-uri? Cam scumpe, nu-i așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*