Beautiful aroused girl have orgasm and screaming
Beautiful aroused girl have orgasm and screaming

Cele mai Excitante cinci puncte ale unei femei. La ultimul nu te-ai fi asteptat

Trupul unei femei este plin de puncte erogene, iar daca stiu sa le gaseasca, munca barbatilor pentru a le satisface este mult mai usoara.

In afara de zona intima, corpul femeii ale si alte zone erogene usor de explorat si pe care trebuie sa le cunoasca orice barbat care vrea sa isi duca partenera pe culmile placerii.

Multe femei sunt innebunite sa le fie atinse urechile. Poti face acest lucru cu buzele, cu limba sau poti sa ii soptesti cuvinte dulci si vei observa cat de usor este sa ii faci seara cu adevarat speciala.

Buzele – da, poate parea ciudat, insa unele femei experimenteaza senzatii extrem de placute numai daca stii cum sa le atingi buzele in timpul unui sarut, sau, de ce nu, cu degetele. Stii foarte bine ca femeilor le place sa le saruti in timpul unei partide de sex, asa ca poti alterna saruturile frantuzesti cu atingeri subtile ale buzelor cu degetele.

Deasupra fundului, multe femei sustin ca adora sa fie atinse usor cu degetele si ca experimenteaza senzatii extrem de placute. Poti sa ii stimulezi aceasta zona cu buzele, cu respiratia ta sau cu atingeri blande ale degetelor si masaj. Puteti incerca in timpul preludiului ca barbatul sa se axeze pe aceasta zona.

Gatul – da, este o alta zona pe care femeile adora sa fie atinse, mangaiate si sarutate. Multe dintre ele au dezvaluit ca, mai ales in spatele gatului, pe ceafa, simt fiori de placere de fiecare data cand sunt atinse.

In spatele genunchilor – este o zona foarte putin explorata in timpul unei partide de sex si multi barbati nu stiu cat de erogena este aceasta zona. Fie ca este vorba despre un sarut sau o atingere cu degetele, femeile traiesc senzatii nebanuite atunci cand sunt atinse in acea zona.

Poti incerca sa alegi si sanii, buricul si incheieturile mainilor si nu vei da gres.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*