Cele mai bune poziţii pentru oral preferate de femei. 5 tehnici sublime ca să fie satisfăcută complet

Nu o spun în gura mare, însă reprezentantele sexului frumos apreciază foarte mult un bărbat care le face sex oral. Cele mai multe femei iubesc sexul oral, fiindcă în acest fel pot obține mult mai ușor orgasmul, lucru care este considerat o parte esențială a vieții intime.

Cunnilingus sau sex oral oferit femeii este unul dintre cele mai plăcute acte sexuale. În articolul de mai jos veţi descoperi cele mai bune poziţii pentru sex oral preferate de femei care le sporesc plăcerea în dormitor.

1. Răsfăţata
O poziţie excelentă care are un scop precis, acela de a „ dezmierda” zona cea mai erogenă a femeii. Pentru a pune în aplicare, una dintre cele mai bune poziţii pentru sex oral, bărbatul trebuie să cunoască foarte bine ”geografia” zonei pubiene.

2. Gulerul
Uşor de pus în practică, partenerii trebuie doar să stea întinşi pe pat. Femeia îi cuprinde bărbatului gâtul între coapsele ei, ca şi cum i-ar face un guler. Super extaz pentru ea.

3. La extremă

Sunteţi amatorii partidelor de amor pe fugă? Aceasta poziţie este ideală pentru aşa ceva. Aflată în picioare, femeia va trăi senzaţii nebănuite când bărbatul îi oferă sex oral.

4. 68-ul ei
O poziţie asemănătoare cu numărul 69, doar că aici femeia stă cu faţa în sus şi se bucură la maximum de sărutările bărbatului. Pentru mai mult confort reprezentantul sexului puternic îşi poate sprijini capul de o pernă mare.

5. Trofeul
Pare dificil, dar nu este deloc aşa. Desigur, femeia trebuie să fie uşoară, dar bărbatul nu are nevoie de forţă prea mare, căci îşi sprijină partenera de perete. Astfel ridicată pe umerii lui, ea va fi extrem de excitată atunci când va fi sărutată în zona pubiană. E de preferat ca în momentul în care puneţi în practică această poziţie pentru sex oral, peretele de care vă folosiţi să fie tapetat, pentru a nu râni spatele iubitei.

Femeile se plâng foarte des despre bărbaţi că habar n-au să facă un cunnilingus. Prin urmare, domnilor – ATENȚIE! -, femeilor le plac partenerii care ştiu să facă sex oral şi să se concentreze pe “oferit plăcere”. Ştim sigur că foarte mulţi masculi nu ştiu cum se face aşa ceva sau pur şi simplu nu vor să facă. Sunt înnebuniţi să primească sex oral, dar… nu oferă. Şi nu puţine femei s-au despărţit, şi-au părăsit bărbatul şi pentru că acesta nu voia sau nu ştia să le satisfacă prin sex oral.

Haideţi să vedem ce poate face un bărbat cu limba lui. O să încercăm să trecem printr-un minighid al sexului oral, pentru a vedea care sunt acele tehnici care ne pot ajuta să satisfacem complet o femeie.

Pentru că nu ai făcut asta, îţi este frică să încerci din cauza posibilei existenţe a anumitor mirosuri sau mai ştiu eu ce. Dacă îţi este mai uşor, încearcă să faci asta după ce ea iese de la duş. Dar trebuie să spunem că există printre noi bărbaţi care nu acceptă să facă vreodată aşa ceva. O sugestie ar fi aceea de a renunţa la aceste “principii” pentru că femeii îi place să primească, aşa cum şi ţie îţi place să primeşti un sex oral în timpul preludiulu.

♥ Până să ajungi jos o poţi săruta pe tot corpul, ceea ce te va introduce în atmosferă şi te va familiariza oarecum cu gustul ei. Apoi, când ajungi în zona labiilor, deja îţi va fi mai uşor.

♥ Când te apuci să-i faci sex oral, este foarte important să începi uşor. Femeilor le place când un bărbat nu se grăbeşte şi acordă atenţie lor şi trupului lor. Ce nu le-ar plăcea este o grabă exagerată din partea bărbatului. Imaginează-ţi că eşti la masă şi s-a gătit felul tău preferat… sau că ai ajuns la desert. Foloseş- te-ţi limba pentru a acoperi întreaga zonă, de la vagin şi până sus, la clitoris. Reţine, să fii calm şi relaxat şi să nu te taie transpiraţiile (ai grijă ce faci dacă îţi pune pătura în cap… lasă-ţi un loc de respirat). Nu trebuie să fii tensionat şi agitat pentru că îşi va face o părere proastă. Mai bine nu încerci până nu eşti complet pregătit.

♥ Mişcă-ţi limba pe labiile interioare şi apoi pe cele exterioare. Apoi trage-i labiile în gură şi masează-le uşor cu limba.

Explorare orală

♥ Ştiaţi că limba este cel mai puternic muşchi din organism? Aşa că imaginează-ţi ce îi poţi face ei dacă îi faci sex oral. Având în vedere că limba o poţi controla mai uşor şi mai bine decât penisul, senzaţiile vor fi ceva de neuitat pentru ea.

♥ Nu numai că limba este în mod natural lubrifiată cu salivă, dar o poţi manevra aşa cum penisul nu îl vei putea niciodată manevra. Aşa că de ce să nu-i faci sex oral? De ce să nu faci dragoste cu ea folosind şi limba?

♥ În timp ce eşti în acea zonă foloseşte limba în mai multe moduri. Nu o ţine mereu fermă. Trebuie să ai limba fermă când îi înconjori clitorisul, dar mai moale când vrei să acoperi o zonă mai mare.

♥ Reţine să revii în mod constant asupra clitorisului, pentru că aşa femeia va obţine mai uşor acel orgasm extern. Cu toate acestea, ai grijă să nu pui presiune pe clitoris încă de la început, pentru că asta o poate face să nu mai fie excitată şi chiar să simtă durere. Începi uşor, în acea zonă, apoi ajungi şi la clitoris şi insişti doar cât crezi de cuviinţă, iar pentru asta te ghidezi după mişcările ei.

♥ Mai presus de toate, ca să poţi să-i oferi un sex oral pe cinste, trebuie să îţi placă să faci asta şi să îţi placă femeia cu care eşti. Aşa că nu încerca să faci asta oricărei femei cu care ajungi în pat.

Intensitate şi volum

♥ Când o simţi că este foarte excitată, poţi să încerci să o faci să simtă şi mai multă plăcere. Încă o dată trebuie menţionat că este foarte important să fii atent la mişcările trupului ei. Dacă te respinge, nu insista ca berbecul.

♥ Fiind foarte excitată, clitorisul ei este mai umflat decât de obicei şi foarte sensibil. În acest moment îl poţi prinde uşor cu buzele şi apoi îi dai drumul, în mod repetat. Asta în mod cert va avea un efect pozitiv asupra corpului ei. Următorul pas este acela de a-i lua blând clitorisul în gură şi de a-l suge uşor în timp ce cu limba îl mângâi de jur împrejur. În funcţie de cum se prezintă ea, poţi face asta mai uşor sau mai dur.

♥ Dacă acestor tehnici le “ataşezi” şi mişcări inspirate şi complete ale degetelor, ar fi normal ca ea să aibă de fiecare dată orgasm.

♥ Unei femei îi place în mod cert un bărbat care poate să facă mai multe deodată. Şi dacă tu ştii să foloseşti limba şi degetele în acelaşi timp, vei fi, cel puţin până la următorul, regele ei în ale sexului oral. Ca să nu mai spun că cine ştie ce tehnică de sex oral se hotărăşte şi ea să aplice pe tine.

♥ În timp ce îi săruţi clitorisul, poţi să îl şi mângâi cu unul din degete. Ai grijă doar ca acel deget să nu fie uscat, pentru că în mod cert o vei răni. Clitorisul ei este deja foarte umflat şi o presiune mai mare pe el, sau un deget uscat, o poate scoate din starea de bine. Ai putea să încerci ca în timp ce îi mângâi şi sugi clitorisul să o penetrezi cu unul sau două degete, dar ai grijă pentru că nu tuturor femeilor le place asta.

♥ Ai grijă ce şi cum faci pentru că vaginul este o zonă foarte sensibilă şi o singură mişcare greşită o poate face să se usuce ca deşertul. Încercă să te relaxezi şi să nu foloseşti degetele pentru a penetra prea rapid sau prea adânc.

Limba nu face rău

♥ Foloseşte-ţi limba în mod liber şi fără frică de a te aventura oriunde doreşti. Fii relaxat, pentru că aşa şi ea va fi mai relaxată. Şi în cazul în care nu ştiai, dacă femeia cu care eşti este genul de persoană cu orgasm foarte puternic, momentul în care ea va juisa şi tu eşti înca acolo reprezintă pentru ea un puternic afrodisiac. Vei continua imediat cu ceva mai consistent, dar ai grijă să fii în formă. Va vrea mult mai mult acum.

♥ Nici o femeie nu vrea să descopere că în patul ei este un idiot, aşa că ai grijă cum îi oferi plăcere. Nu începe să salivezi pe ea şi să faci totul alandala când eşti între picioarele ei. Trebuie ca mereu să ai ceva care să te scoată din încurcătură în cazul în care greşiţi ceva.

♥ Nu în ultimul rând, reţine că nu eşti acolo pentru a muşca ceva. Nu numai că o va durea şi îi vei face rău fizic, dar în mod sigur vei dormi o noapte pe preş, iar asta, în cel mai bun caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*