Cele mai aiurite practici intime de pe mapamond. N-ai fi banuit ce se intampla in ultimul caz

Amorul a reprezentat dintotdeauna un subiect tabu, care stârnește chicoteli și ridicarea sprincenelor, în ciuda faptului că el este ceea ce face ca existența pe Terra să continue.

Deși, în mare, situația se prezintă la fel pe toate meridianele, totuși diferă mult modul în care amorul este perceput și inițiat în diferite culturi. Același lucru se aplică și epocilor pe care omenirea le-a traversat.

Iată ce comportamente intime au oamenii pe diverse meridiane:

Mica insulă Inis Beag, aflată în largul coastei Irlandei, este considerată una dintre cele mai reprimate societăți care au existat vreodată. Adulții își păstrează lenjeria de corp în timpul actului intim, iar oamenii consideră că acest lucru este dăunător pentru sănătatea lor.

În tribul Trobriander din Papua Noua Guinee, femeile sunt la fel de active și îndrăznețe ca și bărbații în privința amorului. Stigmatizarea socială conform genului nu există.

Populația Guajiro din Columbia se angajează într-un dans ceremonial în care, dacă o tânără îi pune din greșeală piedică unui tânăr în timp ce dansează, sunt obligați să facă dragoste.

Mangaia, o mică insulă din Pacificul de Sud, găzduiește unele dintre cele mai avansate comunități care acordă o mare importanță educației intime. Începând cu vârsta de 13 ani, băieții primesc inițieri amorului de la femeile mai în vârstă, care îi învață cum să se rețină pentru ca actul intim să dureze mai mult pentru o plăcere maximă și satisfacerea garantată a femeilor.

Unele triburi din Himalaya practică polandria, iar toți frații unei familii împărtășesc o singură parteneră. Se procedează astfel pentru a se evita suprapopularea, informează nerve.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*