Cel mai sexy dans al miresei. Imaginile, VIRALE în toată lumea

La ce te gandeşti cînd este vorba despre “dansul miresei”?

Acest dans a devenit aproape sinonim cu “dansul mirilor”, arătand astfel puternica concentrare a nunţilor către ceea ce devine din ce în ce mai obsesiv centrul de atenţie al acestora: mireasa (deşi este îmbrăcată în rochie de culoare albă, uneori ea este ca o “gaură neagră”). Da, mirele este pierdut undeva pe drum încă de la nivelul pregătirilor. Probabil că majoritatea femeilor vor considera că mirii, bărbaţii, oricum se plictisesc să pregătească minuţios nunta şi tot ceea ce ţine de ea. Totuşi, nunta este a cuplului, iar asta nu ar trebui să îi scape din vedere miresei.

Mai mult, astăzi, majoritatea nunţilor sunt organizate prin agenţii de nunti, astfel că motivul pentru care mirele uneori este a 928645842 roată de la nuntă, căruţă, pardon, nu mai are chiar nici un suport. De fapt, ironia este foarte mare în acest caz, pentru că dacă femeia şi bărbatul ar fi caracterizaţi doar prin natura psihologică, atunci s-ar putea spune că “bărbatul gandeşte” iar “femeia simte”. Dar, cînd este vorba de nunţi şi de visul de mireasă, multe femei devin cam “barbate” iar barbaţii cam prea simţiţi 🙂 (iată că am ajuns s-o spun şi pe asta).

O tânără a reușit să facă cel mai sexy dans al miresei, care pur și simplu l-a înnebunit pe proaspătul soț, iar invitații au rămas fără cuvinte.

Mireasa a renunțat la rochia lungă și albă și a optat pentru o ținută sexy. Împreună cu cele patru domnișoare de onoare, fetele au făcut un dans de zile mari, care l-a lăsat pe mire șocat. Filmulețul în care apar fetele dansând a devenit în scurt timp viral și toată lumea le admiră pentru talentul lor de dansatoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*