Cel mai ascuns secret al lui Fuego. E ceea ce mulți, poate, bănuiau. „Am ascuns pentru că nu am considerat că trebuie să o spun în gura mare”

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a vorbit despre viața sa personală. Artistul a dezvăluit un secret al său pe care nu a vrut să-l dezvăluie, și anume, este vorba despre proiectul lui de suflet.

Paul Surugiu își dorește să ajute artiștii aflați la ananghie. El pictează, iar banii pe care îi obține din vânzarea tablourilor, îi donează artiștilor care au o situație financiară precară.

„Da, e adevărat! Proiectul meu se cheamă Artă pentru suflet și multă vreme am ținut secret acest lucru pentru că nu vreau să fac din asta un subiect pentru mass-media. Sunt aproape 50 de artiști pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar și altora”, a dezvăluit Fuego.

 

Citește și Fuego, actorul din campania KFC: Mi-a plăcut din prima principiul de a fi ironici și de a încerca să le dovedim tuturor că eu chiar am umor

Nu împodobi, Fuego, bradul! „Mi-a plăcut din prima principiul de a fi ironici și de a încerca să le dovedim tuturor că eu chiar am umor și că pot aprecia o glumă bună, dacă-i făcută cu simț de răspundere”, spune Paul Surugiu – Fuego, despre campania KFC, în care apare și care a fost între cele mai creative ale lunii trecute, în topul Art Directors Club România. „Am luat în calcul și haterii, dar pe ei n-ai cum să-i oprești și cumva, în economia unei reușite, își au și ei rostul lor”, spune el într-un interviu.

De ce a acceptat rolul din reclamă? S-a temut de posibilele ironii?

„Analizând la rece, mi-am dat seama că autoironia și punctarea pe acest mit urban nu va face decât să-i anihileze pe cei ce nu sunt capabili să vadă și altceva la mine cu excepția bradului, și sunt destule în toți anii aceștia”, explică Paul Surugiu – Fuego.

Îniante de răspunsurile complete, iată, pe scurt, ideea campaniei Prelungește vara, dezvoltată de UM Studios, parte a grupului McCann:

Dă-i ceva de făcut lui Fuego! Cu cât îl ții ocupat mai mult timp, cu atât amâni împodobirea bradului de Crăciun. Cu cât îl ții mai mult ocupat, cu atâtea minute rămân mai mult în meniu băuturile Krushers Mocktail.

Pe un site dedicat, kfc.ro/prelungestevara, Fuego primea ceva de făcut de la vizitatori. O listă lungă de la „cântări”, vocalize sau versuri, la „bagă o kendama”, „învârte un spinner” sau exerciții de dicție.

Dacă nu primea nimic de făcut, se apuca și împodobea bradul. La fiecare sarcină, se câștigau câteva minute. „Am prelungit vara cu șase luni”, spune Fuego despre rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*