Cei care vor să doarmă în patul Denisei sau să-i închirieze apartamentul trebuie să respecte de acum încolo o condiție imposibilă

Apartamentul Denisei Răducu va avea o destinație specifică, conform dorințelor familiei.

Acesta este locul unde artista a locuit până în ultimul moment al vieții, iar familia dorește să rămână mobilat așa cum îl mobilase vedeta care s-a stins din viață încă de la 27 de ani.

Cei responsabili de apartament, au declarat că cei care și-au manifestat dorința să îl închirieze, le-au fost puse câteva condiții cu adevărat dificile.

Florian, cumnatul vedetei, a declarat, potrivit spynews.ro: ,,Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei.

Adică, dacă cineva ar vrea să locuiască acolo, nu trebuie să modifice ceva. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”.

El a mai adăugat că nici nu consideră că ar avea cui să îl închirieze pe un termen mai lung, deoarece, mai degrabă vor veni mai mult rude să stea acolo, pentru câteva zile, în diferite perioade ale anului:

,,Cred că, mai degrabă, vor veni doar rude care să locuiască acolo, vor sta câteva zile, dar atât… Oricum, noi, probabil, îl vom mai folosi când venim în țară, pentru o zi sau două, cât vom avea nevoie să locuim în București. Iar mașina ei, la fel, nu o vindem, nu facem nimic cu ea.

Când are nevoie, o poate folosi Florin, în rest, așa cum ne-am înțeles cu el, trebuie să stea în garaj”.

Adelina este sora Denisei, părinții celor două au renunțat în favoarea ei, ceea ce o face pe ea singura moștenitoare a întregii averi a artistei.

Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, a fost unul dintre cei mai căutați cântăreți de manele. Cu toate acestea, familia tinerei a descoperit o gaură semnificativă în conturile acesteia, asta deși la petreceri și chefuri manelista ar fi fost plătită regește.

Se pare că nu doar Denisa se bucura de banii pe care îi câștiga cu muncă și oboseală, ci și impresarul ei, Liviu Dovleac, cel care și-a făcut o avere frumușică de pe urma cântăreței.

Potrivit Antena Stars, Denisa Manelista ar fi câștigat sume care depășeau 2.000 de euro, iar dacă aceste sume s-ar fi contorizat, cântăreața ar fi lăsat moștenire familiei o sumă considerabilă.

Însă, rudele Denisei au aflat cu stupoare că așa zisele conturi pline erau cam goale, asta deși manelista era extrem de căutată pentru cântări. Explicația rudelor îl vizează pe Liviu Dovleac, cel care a impresariat-o și cel care a profitat pare-se de cântările acesteia.

Denisa împărțea frățește câștigurile cu Liviu. Atunci când susținea cântări în țară, impresarului ei îi revenea 50% din totalul sumei primite, însă, atunci când cânta în străinătate, acesta o taxa cu 60%, sub pretextul cheltuielilor de cazare.

Mai mult decât atât, nu doar banii pe recitaluri îi reveneau lui Dovleac, ci și dedicațiile erau bine calculate, astfel încât niciun leu să nu se piardă pe drum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*