Cea mai sexy polițistă din lume! Toţi infractorii vor să fie arestaţi de ea

Samantha Sepulveda este poliţistă şi fotomodel de lenjerie intimă în timpul liber

E înaltă, suplă, brunetă, cu forme de invidiat, iar în timpul liber este fotomodel de lenjerie intimă. Atunci când nu e la şedinţe foto, Samantha Sepulveda (32 de ani) dă cu infractorii de pământ. Da, aţi citit bine! Bunăciunea asta este poliţistă în New York.

Când nu îmbracă uniforma de polițiștă, Samantha se dezbracă în lenjerie intimă și pozează ca model. Pagina ei de Instagram este plină de fotografii sexy, spre încântarea prietenilor virtuali. Bruneta are aproape 135.000 de urmăritori pe contul de socializare, care nu mai contenesc cu laudele.

Samantha este incredibil de sexy şi pozează ca o profesionistă. Tânăra din Freeport, Long Island, câștigă 143.000 de dolari pe an, potrivit site-ului guvernului new-yorkez, doar din faptul că prinde infractori.

Din fericire, are acordul şefilor ei şi pentru jobul part-time care îi rotunjeşte considerabil veniturile.

Sepulveda a devenit polițistă în 2010, iar trei mai târziu a început şi şedinţele foto. Bruneta arată trăznet şi-n uniformă, iar infractorii se “topesc” când o văd.

„Le pun cătușele vorbesc cu ei tot mereu, pentru că nu vor să se bată cu mine”, a declarat tânăra pentru New York Times. „Poți să mă arestezi oricând”, este o altă glumă pe care Samantha o aude-o frecvent de la infractori.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*