Cea mai sexy politista de frontiera a facut senzatie cu decolteurile generoase si fustele scurte, dar acum e admirata pentru limuzina pe care si-a luat-o: „E bestiala masina, ca si tine!”

Florenta Toc, agent al politiei de frontiera Caras-Severin, a devenit celebra dupa ce a participat la un concurs de frumusete organizat pe internet de Ministerul de Interne.

Ministerul de Interne a organizat in acest an, pe pagina de facebook a institutiei, un concurs de frumusete pentru angajatele sale, acestea fiind selectate pe baza unei fotografii in care apareau imbracate in uniforma.

Printre cele care au avut cel mai mult succes s-a numarat Florenta Toc, agent la Politia de frontiera Caras-Severin, care a strans 15.000 de like-uri, ocupand locul 3 la general si prima pozitie in clasamentul celor mai sexy politiste de frontiera. Ulterior, Florenta a castigat si mai multi fani dupa ce a inceput sa posteze fotografii provocatoare, imbracata mereu in tinute sexy, care ii puneau in valoare sanii si picioarele.

Notorietatea i-a purtat noroc politistei, care si-a cumparat recent o superba limuzina Mercedes. Ea s-a pozat cu masina si a fost felicitata de amici. „Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea. E bestiala masina, ca si tine de altfel! Super masina, super tinuta, super gagica!”, i-au transmis acestia.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*