Cea mai porno gospodină! A deschis cuptorul şi a rămas în fundul gol

Oricat de complicate ar parea legile atractiei, acestea au fost de-a lungul timpului studiate de numerosi specialisti care au reusit sa gaseasca tipare diverse dupa care functioneaza senzualitatea si magnetismul dintre femei si barbati.

Poti spune inca o data ca barbatii sunt superficiali, pentru ca la baza atractiei sexuale sta, in primul rand, aspectul fizic al partenerelor lor. Bineinteles, atractia nu poate fi confundata cu sentimentele profunde de dragoste, asa ca n-ar trebui sa te multumesti doar cu faptul ca arati grozav in costum de baie.

Barbatii au o slabiciune pentru femei „delicate si totodata sexy”, sugereaza majoritatea studiilor din domeniu. Daca trasaturile tale nu sunt tocmai cele mai feminine, poti compensa aceste neajunsuri printr-un comportament care sa sugereze acest lucru. Nu este nevoie sa-ti decorezi camera cu roz si sa mirosi mereu a trandafiri, ci sa gasesti un echilibru intre dorintele tale si ale barbatului pe care ti-ai propus sa il seduci.

Acestei fete i-a venit cheful de nebunii, aşa că nu a mai aşteptat până în dormitor. A vrut să facă dragoste în bucătărie. O brunetă foacoasă şi-a ademenit iubitul într-un mod inedit folosindu-se de formele sale apetisante.

Bruneta din imagine s-a îmbrăcat într-o ţinută provocatoare şi s-a apucat de gătit. Apoi s-a întors cu spatele şi a imortalizat momentul. După cum se poate vedea şi imagine, bruneta nu poartă lengerie intimă, şi şi-a lăsat formele voluptoase la vedere.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*