femu

Ce urăsc BĂRBAȚII cel mai MULT LA FEMEI? Ultima FOTOGRAFIE SPUNE TOTUL! V-ați prins despre ce e vorba?

1. Nu te ingrasa
Barbatii vor ca iubitele lor sa fie frumoase si suple! E onoarea lor in joc! Iubitul tau nu vrea sa fie luat la misto de prieteni din cauza ca dimensiunea posteriorului tau s-a dublat!
2. Epileaza-ti mustata… si nu numai
Nimic nu este mai ingrozitor pentru un barbat decat ca iubita lor sa aiba … mustacioara! Asa ca, nu uita sa ti-o epilezi! Nu conteaza cat de frumoasa, supla, desteapta esti, daca ai mustata ii sperii pe barbati!
3. Nu te purta fuste mini daca nu ai picioare de gazela
Barbatii nu suporta picioarele urate! Daca nu te poti mandri cu niste picioare ca ale lui Heidi Klum, nu este nici o tragedie atata timp cat nu poti colanti si fuste mini! Mare grija si la unghiile de la picioare: barbatilor le place ca iubitele lor sa fie ingrijite!
4. Nu te tunde baieteste
Da, barbatilor nu le plac femeile tunse baieteste, chiar daca e cool sa ai parul scurt! Barbatilor le place lookul feminin, iar fata visurilor lor trebuie sa aiba neaparat parul lung!
5.  Nu purta tocuri daca esti mai inalta ca el
Barbatii nu suporta sa fie mai scunzi decat iubitele lor, devin chiar  irascibili daca lucrul asta se intampla! Daca esti inalta, nu te incalta cu pantofi cu toc! Nu faci decat sa il enervezi!
6.  Nu barfi in public
Barbatilor nu le place ca iubitele lor sa fie niste tate. Evita barfa atunci cand esti in compania lui si, in special, nu ii vorbi prietenii de rau.
7.  Arata-te interesata de ce face el
Dezinteresul pentru activitatile lui este o greseala fatala. Fii cooperanta si arata-i ca te intereseaza tot ce face el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*