Ce transformare! Cum arată acum Raluca Arvat, prima femeie care a prezentat un jurnal de ştiri sportive la o televiziune comercială din România

Gala premiilor Radar de media de joi seara a fost nu doar un prilej pentru distincţii, ci şi o bună ocazie de a rememora întâmplări, căci sub acelaşi acoperiş s-au aflat oameni din toate trusturile de presă.

Printre ei s-a aflat şi Raluca Arvat, fosta gazdă a ştirilor sportive de la Pro Tv, care a dat ochii cu mai multe vechi colege. Anul trecut, bruneta, care a devenit mama unui băieţel, a decis să se mute la televiziunea publică, iar schimbarea pare că şi-a pus amprenta asupra look-ului, dar şi a stilului ei vestimentar.

Raluca Arvat (42 de ani) nu mai are nimic de-a face cu imaginea rebelă pe care o afişa la pupitrul ştirilor sportive de la Pro Tv. Tunsoarea asimetrică şi coafura cu „ţepi” au dispărut, iar din brunetă s-a transformat într-o roşcată cu bucle şi ochelari de vedere.

Şi piesele vestimentare din dressingul ei sunt mult mai sobre. Joi seara, la premiile Radar de media, prezentatoarea care actualmente lucrează la TVR 2, a adoptat o ţinută masculină, cu pantaloni, cămaşă şi vestă. Zâmbetul a rămas însă acelaşi.

Raluca Arvat a părăsit postul din Pache Protopopescu, toamna trecută, după 20 de ani de Pro Tv. Vedeta a bătut palma cu televiziunea publică şi prezintă principalul jurnal de la TVR 2.

Raluca, şi-a început cariera în 1996, ca reporter la Pro TV Braşov, oraşul ei natal. În 2000, Raluca Arvat a devenit prima femeie care a prezentat un jurnal de ştiri din sport la o televiziune comercială. În urmă cu trei ani Raluca a părăsit pupitrul ştirilor pentru a-şi creşte băieţelul. Fosta ştiristă de la Pro TV a adus pe lume, primăvara trecută, un copil frumos şi sănătos, care a primit nota 10 la naştere. Ea a născut prin cezariană.

Raluca Arvat (42 de ani), prima femeie care a prezentat un jurnal de ştiri la o televiziune comercială din România, a trecut printr-o transformare evidentă de când nu mai lucrează la ProTV.

Prezentă la Gala premiilor Radar de media, acutala prezentatoare de la TVR 2 a uimit atât prin noul ei look, cât şi prin stilul vestimentar. Dacă în cei 20 de ani petrecuţi la ProTV obişnuia să apară la televizor tunsă scurt, Raluca şi-a schimbat acum culoarea părului. Tunsoarea asimetrică şi coafura cu „ţepi” au dispărut, iar din brunetă s-a transformat într-o roşcată cu bucle şi ochelari de vedere.

Raluca Arvat a plecat de la ProTV în 2016, după 20 de ani petrecuţi la televiziunea din Pache Protopopescu, iar în acest moment prezintă principalul jurnal de ştiri de la TVR 2. În urmă cu trei ani, ştirista a luat o pauză pentru a da naştere primului eu copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*