Ce surori frumoase au Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi cât seamănă cu vedetele! :O Cele două au strălucit la botezul Sofiei

Decor de basm, ţinute elegante şi persoane dragi alături. Aşa s-ar putea descrie pe scurt petrecerea de botez a Sofiei, fetiţa Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, la care au semnat condica părinţii, surorile şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului. Evenimentul a avut loc duminică, la un restaurant de fiţe din Herăstrău, unde doamnele şi-au etalat decolteurile şi accesoriile preţioase. Surorile prospeţilor părinţi nu au trecut nici ele neobservate, Cătălina Matache şi Oana Drăguşanu atrăgând atenţia fără prea mari eforturi.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au încheiat săptămâna cu o petrecere pe cinste, la care au încins ringul de dans. Cei doi şi-au creştinat fetiţa, Sofia, în vârstă de şapte luni şi jumătate, şi i-au avut alături pe toţi cei dragi lor. De la eveniment nu au lipsit părinţii lui Victor Slav, dar nici ai Biancăi, tatăl vedetei fiind extrem de emoţionat.

Jimmy Drăguşanu a stat mult timp internat în ultimele luni din cauza unor probleme de sănătate, care l-au ţinut departe de nepoata sa. Fericit, bărbatul s-a fotografiat cu fiica lui, Oana Drăguşanu, sora mai mică a Biancăi.

Tânăra, care seamănă izbitor cu vedeta, a fost însoţită de soţul ei Adrian şi de băiatul cel mare pe care îl are dintr-o relaţie anterioară. Dacă Oana a mai apărut până acum în public alături de celebra ei soră, Cătălina Matache, sora lui Victor Slav, este ceva mai discretă. Duminică însă nu a putut să scape de obiectivul camerelor de filmat şi nici de bliţul aparatului de fotografiat. Bruneta a venit împreună cu soţul ei şi fetiţa lor, Briana, în vârstă de 8 ani.

Sora lui Victor Slav seamăna şi ea şi celrbrul ei frate şi deşi ar fi tentat-o o carieră în televiziune, ea a ales un domeniu total diferit. „Mi-ar fi plăcut să lucrez în televiziune… Da, cu siguranţă, dar am o vorbă: nu puteau fi două vedete în familie. Glumesc. Adevărul este că nu am încercat să văd dacă mă descurc, dacă sunt acceptată în acest domeniu. Nu cred că trebuie să fii doar o imagine, trebuie să transmiţi şi celalalte calităţi, în cazul în care există – inteligenţă, inventivitate, simplitate, perspicacitate – pentru a rămâne în showbiz.

Eu lucrez la Ministerul Administaţiei şi Internelor, la Inspectoratul General pentru Imigrări pe fonduri europene. Nu am vrut să îmbrăţisez meseria de ofiţer, doar profesia de economist, dar printr-o conjunctură favorabilă la acel moment am ajuns să lucrez aici. Nu mă identific nici după 10 ani cu această meserie, dar oamenii şi faptul că mă simt utilă în ceea ce fac mă ţin încă aici”, povestea Cătălina într-un interviu pentru protv.ro.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*