Ce se întâmplă dacă renunţi la masturbare timp de 4 săptămâni

Ce se întâmplă dacă renunţi la masturbare timp de o perioadă mai lungă.

Ed Smith, un scriitor si jurnalist american a ales sa nu se mai masturbeze timp de 4 saptamani. Omul a facut aceasta alegere dupa ce a citit tot felul de lucruri despre cat de benefica este masturbarea si dupa acea perioada in care a incetat sa se mai autosatisfaca a ajuns la conlcuiza ca, de fapt, lipsa masturbarii are o serie de efecte incredibile asupra corpului.

Ce se intampla daca renunti la masturbare:

1. Potrivit lui Jim Pfaus, psiholog la universitatea Concordia din Montreal, lipsa masturbarii creste productivitatea. El a explicat ca e posibil ca energia acumulata in perioada fara masturbare sa fie un stimulent psihologic. Acest lucru e recunoscut si de Ed Smith care sustine ca in cele cateva saptamani fara masturbare a scris 20 de articole, a construit singur un pat si a inceput sa manance sanatos.

Dupa ce a revenit la masturbare, Smith a recunoscut ca nu a mai avut aceeasi energie si tragere de inima sa faca lucruri diverse.

2. Tim Ferriss, un recunoscut psiholog american, sustine ca perioade fata masturbare si fara consum de alcool pot sa ne faca sa gandim mult mai limpede. Acest lucru este din nou confirmat de Ed Smith, care sustine ca a reusit sa ia decizii mult mai rapide in privinta unor lucruri.

3. Nu in ultimul rand, scriitorul american sustine ca a scapat de sentimentul de vinovatie pe care il avea de fiecare data dupa ce se masturba. Acest sentiment, arata studiile, apare in primul rand in cazul barbatilor casatoriti, sustin studiile, si le distruge in timp respectul de sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*