ogli-640x360

Ce se întâmplă dacă faceţi DRAGOSTE în faţa oglinzii. Puţine cupluri ştiu asta!

Erotismul ţine de toate cele cinci simţuri şi fiecare dintre noi are o anumită „slăbiciune” în acest sens.

În vreme ce femeile sunt în special excitate de şoapte fierbinţi şi o oarecare doză de subtilitate erotică, bărbaţii sunt stimulaţi cel mai puternic de ceea ce văd. Nici nu este de mirare că industria pornografică are un asemenea succes răsunător în special în rândul barbatilor.

Aşadar, dacă vrei să îţi surprinzi iubitul cu o nouă experienţă sexuală plină de extaz, îi poţi propune să faceţi dragoste în faţa unei oglinzi şi cu siguranţă atmosfera în dormitor se va încinge mai mult decât ţi-ai fi imaginat!

Dacă nu ai încercat niciodată până acum să faci dragoste în faţă unei oglinzi, s-ar putea să ai o surpriză mare atunci când îţi iei inima în dinţi şi o faci. Mai exact, s-ar putea să te excite mult mai mult decât te-ai fi aşteptat. Nu trebuie să te consideri anormală dacă îţi place să te priveşti în timpul actului. Sexologii susţin că este firesc, deoarece erotismul este cu mult amplificat în momentul când ne vizionăm ca obiecte sexuale, ceea ce este tabu în cultura noastră. Fructul interzis întotdeauna va fi incitant în dormitor.

Sexualitatea este strâns legată de experienţa vizuală, iar la bărbaţi acest fapt se aplică şi mai mult. Când suntem excitaţi, nu doar atingerea zonelor erogene ne provoacă plăcere, ci şi ceea ce vedem: expresia partenerului atunci când se apropie de orgasm, mişcarea trupurilor, transpiraţia etc. Atunci când faci dragoste în oglindă, plăcerea este dublă, pentru că ai parte de două roluri: acela de spectator care priveşte doi oameni făcând dragoste şi acela de persoană exhibiţionistă, care face dragoste într-un mod unic, neconvenţional.

Faptul că vizionezi şi simţi în acelaşi timp este extrem de excitant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*