I love him kissing me!
I love him kissing me!

Ce SA NU FACI NICIODATA imediat dupa ce ai avut orgasm. Punctul 2 este OBLIGATORIU

O partida sexuala reusita se finalizeaza cu orgasm, insa exista cateva lucruri pe care nu ai voie sa le faci imediat dupa acele secunde de placere intensa.

Lucruri pe care nu ai voie sa le faci imediat dupa ce ai avut orgasm

1. Nu insista foarte mult asupra organului genital

Orgasmul este o combinatie de durere si placere, chiar daca durerea nu o simti in acel moment de explozie. Organele genitale sunt foarte sensibile dupa acel boom de placere, iar o miscare brusca poate crea o senzatie de disconfort uriasa.

2. Fa repede dus in cazul in care ai facut sex neprotejat

Chiar daca partida s-a incheiat cu o retragere la timp, exista posibilitatea ca mici cantitati din lichidul seminal sa persiste in acea zona.

3. Nu continua sa faci sex imediat dupa acel moment de placere

Corpul tau este extenuat si e nevoie de o pauza de cel putin 10 minute pentru a incepe o noua partida. Iti vei pierde pofta de sex daca vei continua sa ‘muncesti’ in pat imediat dupa orgasm.

4. Nu uita de momentele de afectiune

Atat barbatii cat si femeile simt o usoara vulnerabilitate dupa ce au atins climaxul. Eliberarea endorfinei ne face mai sensibili si avem nevoie de mai multa afectiune fata de inceputul partidei. Femeile sunt cele mai sensibile din punct de vedere emotional dupa ce au avut orgasm. Acestea pot interpreta lipsa de comunicare a partenerului, implicit lipsa gesturilor tandre, intr-un mod nedorit pentru iubit. Cea mai mare greseala pe care barbatii o pot face dupa o partida de sex este sa traga pe dreapta si sa sforaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*