Ce preferă femeile lungimea sau grosimea? Un nou stiudiu a dat peste cap aşteptările bărbaţilor!

Cand vine vorba despre masuratori, barbatii si-o doresc cat mai mare si cat mai tare. Dar oare, asa o vor si femeile? Desi la numeroase studii, femeile au fost intrebare cat de lunga prefera… barbatia, a fost ignorata total circumferinta acesteia.

Se pare insa, ca grosimea este mult mai importanta pentru femei decat lungimea unui p3nis. Cel putin asa reiese dintr-un studiu realizat in Olanda, la care au participat 170 de femei adulte, active s3xual, precum si dintr-un studiu realizat in Croatia la care au participat 556 de femei adulte, active s3xual.

Potrivit cercetatorilor, preferintele in materie de lungime si grosime sunt influentate de „experienta” sexuala a femeilor. Daca femeile cu 1-2 parteneri s3xuali s-au declarat mai incantate de lungime, cu cat numarul partenerilor s3xuali crestea, cu atat mai multa importanta era acordata grosimii penisului si nu lungimii acesteia.

Dintre femeile chestionate in legatura cu lungimea si grosimea p3nisului, au considerat foarte importanta lungimea mai putin de 1% dintre ele, iar grosimea 2%.

Lungimea penisului a fost considerata importanta de 20% dintre respondente si neimportanta de catre 55%.

Total neimportanta a fost considerata lungimea penisului de catre 22% dintre femeile participante.

De partea cealalta, grosimea p3nisului a fost considerata importanta de 31% dintre respondente, neimportanta – 40% si total neimportanta – 18%.

Asa stand lucrurile, femeile au fost intrebate si care ar fi grosimea considerata „acceptabila”. Astfel, potrivit unui studiu publicat in jurnalul Plos One, la sfarsitul anului 2015, femeile prefera o circumferinta de 12-13 cm.

Barbatii ar trebui sa stea linistiti din acest punct de vedere mai ales ca intr-un sondaj online la care au participat 1661 de barbati (care au fost rugati sa-si masoare penisurile), grosimea medie raportata a fost de 12 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*