Ce își doresc femeile în pat. Cum le place să o facă, dar nu îndrăznesc să le ceară bărbaţilor

O viata inima activa este foarte importanta atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Sa faci dragoste regulat te ajuta sa iti mentii sanatatea fizica si psihica, sa te eliberezi de stres, dar si sa te bucuri de cateva momente intense de placere.

Cu toate acestea, cand vine vorba de ce isi doresc femeile in pat, lucrurile nu sunt mereu clare, scrie elitedaily.com.

Barbatii ar trebui sa tina cont de ceea ce isi doresc femeile in pat, pentru ca in acest fel vor avea parte de o partida de calitate, iar experienta va fi de neuitat atat pentru ei, cat si pentru partenere. Femeile isi doresc cateva lucruri simple in materie de amor, dar, de cele mai multe ori, nu indraznesc sa vorbeasca deschis.

Ce isi doresc femeile in pat, dar nu indraznesc sa ceara

1. Totul incepe cu… un preludiu care incinge atmosfera

Barbatii ar trebui sa tina cont de faptul ca orice partida trebuie sa inceapa cu sarutari si vorbe pasionale. Chiar daca femeile isi doresc sa o faca si sunt pregatite pentru acest moment, preludiul este foarte important si necesar pentru ele. Ele reactioneaza la modul in care sunt atinse, sarutate si mangaiate, asa ca barbatii ar trebui sa depuna mai mult efort inainte sa treaca la fapte.

2. Comunicarea este importanta in pat, dar mai mult conteaza actul in sine

Femeile nu sunt foarte diferite de barbati. Si ele vor sa stie daca au atins punctele sensibile ale unui barbat si daca modul in care se misca e o sursa de placere. Femeilor le place ca barbatii sa vorbeasca cu ele in timp ce fac amor si sa le incite si provoace, insa prea multa vorba ar putea strica complet momentul.

3. Amorul intens este bun la momentul potrivit

Femeile isi doresc sa aiba parte de cateva partide intense, le place sa fie provocate si incitate. Desigur, toate aceste lucruri nu inseamna ca femeile sunt deschise atunci cand vine vorba de amorul agresiv, asa ca barbatii ar trebui sa fie mai atenti in momentul in care au tendinta sa isi piarda controlul.

4. Sunt dispuse sa incerce lucruri noi

La fel ca barbatii, femeile sunt deschise catre noi experiente atunci cand vine vorba de sex, asa ca nu vor refuza ideea unor partide in care folosesc jucarii sexuale sau alte accesorii care le provoaca mai multa placere.

5. Adora spontaneitatea

Femeilor le plac barbatii spontani si vor sa fie surprinse cu o partia de sex neasteptata sau cu o pozitie noua care agita spiritele in dormitor.

6. Vor sa aiba orgasm

O partida buna de sex trebuie sa fie satisfacatoare pentru ambii parteneri. Desigur, este o experienta intensa si incitanta ca ambii parteneri sa ajunga la orgasm in acelasi timp. Daca acest lucru nu se intampla, pentru ca barbatii ajung la orgasm mai repede, este important ca ei sa se asigure ca si partenera de sex atinge culmile placerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*