Ce înseamnă pata galbenă pe care o au pepenii. De ce la unii e mai mare decât la alții.

A venit vara, anotimpul celui mai iubit fruct, pepenele. Nimănui nu îi place atunci când ajunge acasă și taie pepenele și află că acesta este crud, necopt. Ni se întâmplă tuturor.
Cum știi că un pepene este tocmai bun

Puțină atenție în magazin sau în piață te poate salva de dezamăgirea cumpărării unui pepene care nu este bun de nimic.
Un vânzător american ne-a dezvăluit câteva trucuri pentru a alege pepenele perfect.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să ridici pepenele. Dacă este mai greu decât pare este cu siguranță copt. Pepenii cruzi sunt ceva mai ușori.

Dacă ai găsit un pepene care ți se pare potrivt, ciocănește-l de parcă ai bătea la o ușă. Dacă auzi un sunet puternic,de gol atunci când îl lovești atunci pepenele este bun. Un sunet de gol, dar care are ecou este indicator de pepene necopt.

Un al treilea aspect la care trebuie să fii atentă este pata galbenă a pepenului. Această pată arată locul unde a stat pepenele pe pământ. Cu cât este mai mare pata, cu atât pepenele a stat mai mult să se coacă, deci este copt.

Citeste si:
OTRAVA asta ne distruge dinții și oasele, însă toți o consumăm zilnic! Distribuie să vadă toți românii!

OTRAVA asta ne distruge dinții și oasele, însă toți o consumăm zilnic! Distribuie să vadă toți românii!
Mulţi oameni nu sunt conştienţi de efectele acestei băuturi carbogazoase asupra organismului. Din această cauza, această informaţie trebuie citită de cât mai mulţi oameni, pentru a află adevărul nespus.

După ce aţi consumat o doză de Coca–Cola, organismul dumneavoastră este bombardat cu zahăr. Mai concret, doar ce aţi consumat 10 linguriţe de zahăr, adică doză zilnică recomandată. Faptul că nu vi se face greaţă din cauza dulceţii copleşitoare se datorează acidului fosforic, care taie gustul dulce.

După 20 de minute
Nivelul de glucoză din sânge înregistrează un vârf, provocând o descărcare rapidă de insulină. Ficatul răspunde la această situaţie convertind toată glucoză care ajunge la el îngrăsimi (iar în acest moment glucoză se găseşte din plin în sânge).

După 40 de minute
Acum, cafeină prezenţa în Cola a fost absorbită total de organism. Pupilele vi se dilată, presiunea arterială creşte, iar că răspuns ficatul elimina şi mai mult zahăr în sânge. Nu vamai simţiţi extenuaţi şi asta datorită blocajului receptorilor adenozinei.

După 45 de minute
Organismul creşte producţia de dopamină, care stimulează centrii plăcerii din creier. Heroină acţionează exact în acelaşi mod.

După 60 de minute
Fosfatul duce zincul, magneziul şi calciul spre sistemul digestiv, îngreunând digestia. Acesta este efectul dozei crescute de zahăr, blocând eliminarea calciului prin urină, acestadin urmă depunându–se în zone nedorite.

Puţin după 60 de minute
Acum îşi fac simţită prezenţa proprietăţile diuretice ale cafeinei. Veţi simţi nevoia imediată să mergeţi la toaletă, când veţi elimina zincul, calciul şi magneziul, care trebuiau săva alimenteze oasele, dar şi apă, sodiul şi electrolitii.

Puţin după 60 de minute
Acum veţi simţi efectul zahărului. Începeţi să deveniţi agitat şi fără putere. Până acum, aţi eliminat deja apă din Cola dar şi alte suplimente necesare organismului. Aceste suplimente erau necesare pentru întărirea dinţilor, oaselor sau pentru funcţionarea optimă a sistemului digestiv. În cele din urmă, odată cu aceste schimbări, a crescut şi riscul dezvoltării diabetului.

Citeste si:
Asta fac multe femei înainte de a merge la plajă. E rapidă, simplă și rezultatele sunt sigure. Rețeta cu care dai jos 1 kilogram pe zi: în fiecare dimineață consumi asta. TOPEȘTE GRĂSIMEA VĂZÂND CU OCHII

Băutura naturală care te ajută să slăbești 4 kilograme în doar 4 zile

Pierderea în greutate este o preocupare pentru multe femei, care încearcă tot felul de diete drastice pentru a ajunge la silueta pe care și-o doresc. Mai mult decât atât, kilogramele în plus pot conduce și la apariția mai multor boli.

Dacă și tu îți dorești să slăbești de multă vreme, dar niciun regim alimentar nu a dat rezultate, poate ar fi indicat să încerci acest amestec natural. Este vorba despre o băutură naturală pe care o poți prepara la tine acasă și care te va ajuta să slăbești 4 kilograme în 4 zile.

Cum să prepari băutura care te ajută să slăbești 4 kilograme în doar 4 zile
Ingrediente:

8 pahare cu apă
o lămâie
un castravete mediu
12 frunze de mentă proaspătă
o lingură de mentă uscată
o lingură de pudra de ghimbir
Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă foarte bine într-un blender. După care băutura pune-o într-o sticlă și depoziteaz-o la frigider. În fiecare zi trebuie să bei 4 – 5 pahare din această băutură. Primul pahar se bea dimineața pe stomacul gol, apoi celelalte se pot consuma oricând pe parcursul zilei, conform sanatatea.ro. Cei care au încercat această rețetă au confirmat faptul că rezultatele se observă în scurt timp.

În doar 4 zile, vei slăbi deja 4 kilograme și vei observa că ai o stare generală mai bună a organismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*