ruo

Ce ii place BARBATULUI sa ii faci dupa sex. Multe femei nu s-ar gandi sa faca ca la PUNCTUL 3, dar.

Momentele frumoase nu ar trebui sa se termine dupa ce ati facut sex. Daca femeile sunt considerate mai sensibile dupa o partida de amor, afla ca si barbatii au dorintele lor.

Ce ii place sa ii faci dupa sex

1. Sa il saruti

Afectiunea nu dispare dupa orgasm. Exista si barbati care vor sa se simta bine si nu adorm imediat dupa ce s-a intamplat ce trebuia sa se intample. Iubitul tau vrea atentie si dupa ce v-ati simtit bine impreuna. Barbatii sunt adesea ca niste copii. Dupa ce le dai o prajiturica, vor dori suc, iar dupa ce le dai suc vor vrea sa petreci timp cu ei.

2. Sa il ajuti sa se imbrace

 Sau… sa va imbracati reciproc. Puteti termina noaptea in cerc: daca v-ati dezbracat la inceputul partidei, de ce nu v-ati imbraca la final? Poate fi extrem de amuzant, pe deasupra, mai ales daca sunteti amandoi nebunatici si aveti suficienta imaginatie incat sa transformati si minutele de dupa in ceva spectaculos.3. Sa ii pregatesti ceva bun de mancare

Nu te gandi la cine stie ce retete. E suficient sa ii incalzesti ceva in cuptorul cu microunde pentru a-l face sa se simta bine, sa se convinga ca intre voi doi e ceva mai mult decat sex.

4. Sa ii spui vrute si nevrute

Barbatii adora sa le asculte pe femei dupa terminarea actului sexual. Ceea ce le place si mai mult este sa primeasca o recenzie despre cum s-au descurcat in pat. Puteti petrece timpul impreuna pana dimineata comunicand. Asa va dati seama daca sunteti doar un cuplu care se bazeaza doar pe sex sau merita continuat ceea ce ati inceput.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*