exc

Ce ii Excita pe barbati cel mai mult la o Femeie

Ce îi incită pe bărbați la o femeie? Dacă v-ați aștepta la varietate în răspunsuri, psihologii menționează că ”gândirea bărbatului urmează un pattern general valabil”.

În ceea ce privește fizicul femeii ideale, bărbații par să aibă aceleași standarde.

Sânii, picioarele, abdomenul, fundul și buzele par să fie părțile corpului care îi incită cel mai mult pe bărbați.

Iată de ce:

Sânii

Mari sau mici, partenerul apreciază sânii pe care îi poate alinta oricând. Lasă-l să se joace cu ei cât vrea şi nu-i da vreun semn că tu nu eşti mulţumită de ei. Dacă te gândeşti vreodată să-i remodelezi chirurgical sau să-i măreşti, include-l şi pe partener în decizie.

Picioarele

Fetişul pentru picioarele femeii este prezent aproape la toţi bărbaţii, cu intensitate diferită. Modul în care talpa ta se arcuieşte sintetizează perfect atracţia către formele feminine. Dacă observi că este atras de ele, fă-ţi pedichiura în mod regulat şi învaţă-l cum să le mângâie fără să te gâdile.

Abdomenul

Dincolo de pielea fină, abdomenul este una dintre zonele pe care bărbaţii adoră să le sărute şi să le lingă. Mulţi chiar preferă o burtică, nu muşchi bine lucraţi. Poate că o parte din atracţie se datorează gândului ascuns că de acolo vor ieşi urmaşii lui.

Fundul

Zona inferioară a spatelui şi fundul au numeroase terminaţii nervoase, iar bărbaţii le simt foarte bine când le mângâie. Spatele este chiar o zonă deosebit de sexy deoarece este primul loc mai intim pe care îl poate atinge după primul sărut şi înainte de prima partidă de sex.p

Buzele

Multe femei suspină după buzele Angelinei Jolie, dar bărbaţii iubesc şi buzele subţiri care le oferă o atingere moale şI îl incită la maximum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*