Ce iese la iveala din dosarul lui Dani Mocanu! Cine l-a ”turnat” și cum l-au ”agățat” procurorii

Dani Mocanu pare să fie de-a dreptul încolțit de procurorii DIICOT în dosarul în care este acuzat, printre altele, de proxenetism. Și, pare-se, totul a pornit de la o domnișoară care, acum aproape doi ani, făcea dezvăluiri uluitoare despre manelist.

După ce, în urmă cu aproape doi ani, au apărut în presă tot felul de materiale cu privirte la relația lui Dani Mocanu și o domnișoară, Elena, stabilită în Anglia, acum, pare-se, procurorii au instrumentat dosarul respectiv.

Și, pare-se, problemele lui Mocanu sunt mai grave decât s-ar credea la prima vedere. Iar asta pentru că, spun sursele noastre, Dani a fost ”prins cu mâța-n sac” și există dovezi cât se poate de concludente la relația lor, ea trimițându-i, în repetate rânduri, sume mari de bajni, sume a căror provenieneță i-a făcut extrem de curioși pe procurorii DIICOT.

Mai mult decât atât, pare-se, declarațiile date de Elena ”îl înfundă” și mai mult pe celebrul manelist, aceasta recunoscând că îi trimitea o bună parte din banii câștigați prin ”metode doar de ea știute”, dar explicate anterior chiar de Dani Mocanu.

Și nu, a susținut ea, nu sunt sume de bani pe care i le făcea cadou, ci erau sume de bani pe care Mocanu i le cerea, explicit, susținând că are probleme financiare și că doar ea, și dragostea lor, îi pot salva pielea.

S-au pozat, goi, împreună, la Londra

Elena, bruneta care a fost protagonista unui adevărat sex-tape cu Dani Mocanu părea să adore să fie imortalizată în ipostaze care mai de care mai indecente. Imaginile desprinse parcă din filmele pentru adulţi îl surprind pe Dani Mocanu în plină acţiune cu focoasa brunetă, în timpul unei partide de amor, într-o baie.

Iar momentele imortalizate sunt făcute peste tot în încăperea cu pricina, cei doi amorezi de ocazie neratând oportunitatea unor cadre fierbinți surprinse și în cada de baie. „Nu este sub nicio formă vorba despre vreo fostă iubită de-a mea.

Eram în Londra, la o cântare, iar după program am cunoscut-o pe domnişoara din imagini, când am aflat şi faptul că este prostituată. Am decis împreună să mergem într-o cameră de hotel. În dimineaţa următoare, <> noastră s-a terminat.

Nu mai ştiu nimic de ea de atunci. Eu am plecat acasă, iar ea şi-a văzut în continuare de meseria ei”, a declarat, pe atunci, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Dani Mocanu. „Eu nu sunt prostituată. Am avut o perioadă mai grea cu soţul meu, eram la un pas de divorț, iar atunci l-am cunoscut pe Dani.

Am avut o relaţie de aproape 6 luni. Când am aflat că are un copil, dar şi că umblă cu mai multe fete, am decis să pun punct relaţiei, iar de atunci el mă tot ameninţă. Mi-a spus că indiferent ce va păţi, eu nu voi fi cu nimeni, pentru că el va veni după mine să mă bată”, spunea Elena, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Eliberat din arest, dar sub control judiciar

”Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, a cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere.

De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, spunea Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar.

Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi şi dus la secţia de poliţie, marți. Manelistul a fost filmat în maşina poliţiştilor, îmbrăcat cu un hanorac negru şi o pereche de pantaloni sport. Dani Mocanu e acuzat că şi-a forţat dansatoarele să se prostitueze.

Procurorii DIICOT au descoperit că Dani Mocanu ar fi convins tinere nevinovate nu doar să apară în videoclipurile lui, dar și să îşi vândă trupul în străinătate.

Anchetatorii spun că doar şeful grupării de crimă organizată pe care l-a servit românul a câştigat peste trei sute de mii de euro de pe spatele fetelor.

Şi Mocanu a făcut bani buni – echipa Antena Stars i-a filmat vila impunătoare, ridicată într-un sat modest din Argeş, cu lei din aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*