Ce au găsit rudele în jurnalul ascuns al Denisei! Poate ar mai fi trăit acum! Dezvăluiri emoționante

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în familia Denisei Răducu. Mai exact, se pare că a fost descoperit jurnalul secret al vedetei, iar acolo, o bucățică de hârtie dă peste cap toate discuțiile cu privire la boala de care suferea.

În urmă cu câteva zile, rudele Denisei au luat o decizie deficilă. Mai exact, să îl someze pe Liviu Dovleac, impresarul artistei, să dea o serie de explicații cu privire la boala vedetei și, mai ales, cu momentul în care ea s-ar fi îmbolnăvit, cu atât mai mult cu cât toți medicii consultați au ajuns la concluzia că a fost descoperită mult prea târziu.

Dar, pare-se, toate acestea au pornit de la o bucățică de hârtie descoperită într-o agendă a vedetei, locul în care Denisa își făcea însemnările de zi cu zi. Iar pe bucățica de hârtie cu pricina apare, negru pe alb, faptul că ea avea programată o întâlnire cu medicii, ea dorindu-și să își facă o serie de analize amănunțite. la care, din păcate, nu a mai ajuns. Interesant este că analizele cu pricina trebuiau realizate în luna noiembrie a anului 2016, semn că vedeta simțea nevoia să afle de ce se simte obosită și slăbită.

Doar că, din păcate, în ziua în care trebuia să își facă analizele, Denisa nu a mai ajuns la spital și, evident, a amânat momentul în care să se prezinte în fața medicilor și, astfel, a ajuns să își descopere boala mult, mult prea târziu, atunci când, din păcate, medicina nu a mai putut face nimic pentru ea.

”Vor explicații, cei din familie sunt deciși să afle când, de fapt, a început Denisa să se simtă rău. Vor să știe măcar acest adevăr, pentru că ea nu se plângea niciodată de nimic, doar că semnele bolii ei au apărut de mai înainte de a se acutiza problema. Vor să fie împăcați cu ideea că, într-adevăr, nu se mai putea face nimic. Măcar atât…”, ne-a spus un apropiat de-al familiei.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

A visat ca Denisa a nascut un copilas! Dezvaluirea cutremuratoare despre regretata artista

Denisa Raducu a murit mult prea devreme,iar odata cu disparitia ei artista a lasat multa durere in urma ei.

La varsta de 27 de ani, Denisa se pregatea sa devina mireasa si sa paseasca la altar alaturi de iubitul ei, Florin. Mai mult, cantareata iubea enorm copiii si visa sa devina mama cat de curand.
Unul din fanii artistei a facut o dezvaluire cutremuratoare, care le-a dat fiori apropiatilor artistei.

„Vinerea trecuta a fost ultima zi de munca al unui coleg de-al meu si cineva a decis sa-i luam un tort de ramas bun. O colega m-a intrebat daca as putea sa fac eu rost de tort joi seara ca restul erau prinsi si ocupati. Am zis OK nici o problema si instantaneu am vazut oportunitatea sa o fac de pomana pentru sufletul Denisei mai ales ca vineri a fost a 40 a zi si taman a fost si Sfantul Alexandru!! S-a nimerit, fratilor, cum nu se putea mai bine. Va dati seama ca n-am cerut nici un ban pe tort, nici macar bani de benzina, am facut-o din toata dragostea si am sperat sa fie bine primit ca ea sa urce la ceruri cu sufletul impacat. Ce va spun acuma jur pe Crucea Domnului: sambata sau duminica noaptea am visat-o pe Deny si parca ea a spus la cineva ca a nascut un copilas in avion! Asta era o mare dorinta a ei, sa aiba un copil, si ma face sa cred din tot sufletul ca ea mi-a dat acest semn ca probabil deja a adoptat un copil inger acolo Sus si ca tortul pe care l-am luat de pomana a fost bine primit”, a povestit barbatul pe retelele de socializare.

Marcel Toader, atac la Gabriela Cristea în plin scandal cu Maria Constantin! Câţi bani cheltuia vedeta lunar: ”Ea m-a cerut în căsătorie!

Marcel Toader nu uită şi nu iartă! În plin scandal cu actuala soţie cu care se află în divorţ, afaceristul îşi desfiinţează fostele soţii. Bărbatul a lansat un atac direct la adresa Gabrielei Cristea, dezvăluind detalii intime din relaţia lor.

Marcel Toader a vorbit despre relaţia cu Maria Constantin, dar nu s-a oprit aici. Afaceristul a trecut la atac şi a dezvăluit detalii şi din relaţia cu fosta soţie, Gabriela Cristea.

Toader a spus că vedeta a fost cea care l-a cerut în căsătorie prima dată, după care el a făcut cererea oficială într-o vacanţă pentru care a plătit 1.200 de euro pe noapte de cazare. Mai mult decât atât, fostul sportiv susţine că Gabriela Cristea obişnuia să cheltuie o mică avere lunar.

”Gabriela cheltuia 37000 de ron pe lună. Ea m-a cerut în căsătorie. Unde am cerut-o în căsătorie pe Gabriela era camera de hotel 1200 de euro pe noapte”, a declarat Marcel Toader.

Familia Denisei, umilită în ultimul hal! Artista se răsuceşte în mormânt!
La mai bine de o lună de la moartea Denisei Răducu, familia artistei este nevoită să treacă prin momente dificile, din cauza unor „binevoitori”.

Imediat după ce a aflat diagnosticul cumplit, Denisa a deschis un proces împotriva Fiscului, ca să recupereze taxa de timbru pentru o maşină şi să aibă bani de tratament. Abia după ce artista a murit, judecătorii i-au dat câştig de cauză, anunţând că îi returnează 15.930 de lei – bani ce ar fi urmat să intre în posesia moştenitorilor. Hotărârea judecătorilor nu a fost pe placul finanţiştilor de la Sectorul 4, aşa că aceştia au atacat recent sentinţa, încercând să pună mâna pe banii familiei Răducu.

Denisa Răducu a luptat cu statul până în ultimul moment, încercând să recupereze taxa de timbru pentru o maşină, ca să aibă bani de tratament. Ca o ironie a sorţii, după moartea artistei, magistraţii au decis: “Obligă pârâta AFPS4 să restituie reclamantei suma de 15.930 lei reprezentând timbru de mediu, la care se adaugă dobânda fiscală de la data de plăţii până la data restituirii efective. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 350 lei cheltuieli de judecată. Admite cererea de chemare în garanţie. Obligă pe chemata în garanţie la plata către pârâta a sumelor ce fac obiectul cererii principale”.

Răpusă de o boală cumplită

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la finele lunii iulie, iar familia a decis să o înmormânteze la Ștefănești. Ea fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se putea pentru a o scăpa din ghearele morţii. Pe lângă tratamentele clasice, recomandate de medici, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, însă totul a fost zadarnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*