Ce a spus Violeta, fiica Andreei Marin, despre Tuncay Ozturk? Cuvintele fetitei par ireale: “Lasa, mami, o sa vezi ca…”

Andreea Marin si Violeta, rodul iubirii dintre ea si Stefan Banica Jr, au o relatie mama-fiica extrem de buna si apropiata. In varsta de 9 ani, Violeta este extrem de matura pentru varsta ei si a reusit sa se adapteze schimbarilor din viata de familie.

In ciuda faptului ca a ales sa se recasatoreasca, Violeta a reusit sa se integreze in noua ei familia, iar Tuncay Ozturk a fost un adevarat prieten pentru ea.

In cadrul unui interviu acordat emisiunii de radio gazduite de Andreea Esca, vedeta a vorbit si despre modul in care a perceptut fetita ei divortul de barbatul care l-a succedat pe tatal ei, Stefan Banica Jr.

“Era mică, eu şi Ştefan am avut grijă să nu sufere când am divorţat. Contează foarte mult acest copil pentru noi. Se simte iubită de ambele părţi. Nici acum nu i-a fost greu. A avut în Tuncay un prieten, dar nu a fost tatăl ei, aşa că nu a fost greu. Mi-a spus „Mami, vei vedea că pe viitor ai să întâlneşti mulţi bărbaţi care or să aprecieze ce eşti tu cu aevărat”. I-am spus că nu e cazul să vorbim acum despre asta, că nu mă pot gândi la altceva. „Dar ce mami? Dacă e drăguţ…”, a povestit Andreea Marin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*