Ce a patit aceasta femeie imediat dupa ce a nascut! Acum e distrusa pe viata, si nu o sa poata sa se bucure de copiii ei niciodata! Sotul ei e terminat: „Mai bine nu ii nasteai!”:

Charlotte Fairlie, in varsta de 34 de ani, era o femeie perfect normala pana in urma cu un an. Charlotte Fairlie este o femeie de 34 de ani din Monmouth, Tara Galilor. Atunci cand a aflat ca este insarcinata cu gemeni, a fost in culmea fericirii, alaturi de sotul sau de 10 ani, Rob.

Atunci a aflat ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina mama, veste care a umplut-o de bucurie. Sarcina a decurs fara probleme, iar cand a venit termenul sotul ei a dus-o la spital. Sarcina lui Charlotte a fost una sanatoasa, nu a avut complicatii medicale serioase iar medicii se asteptau sa aiba o nastere normala pentru cei doi baieti ai sai.

Charlotte a adus pe lume doi baieti perfect sanatosi, insa la doar cateva minute dupa marele moment un lucru teribil s-a intamplat: tensiunea i-a crescut brusc, mainile si picioarele i s-au umflat extrem de tare iar la scurt timp a facut atac cerebral.

Doar ca, la cateva momente dupa ce a nascut doi copii sanatosi, femeia a intrat intr-o preeclampsie severe, o boala a femeilor insarcinate care mareste tensiunea, produce umflarea mainilor si picioarelor si poate duce la distrugerea organelor.

La doar cateva secunde dupa ce ti-a tinut micutii in brate, Fairlie a suferit un atac cerebral devastator provocat de preeclampsie. A inceput sa nu mai vada si nu si-a mai putut misca partea stanga a corpului. Medicii au fost nevoiti sa ii indeparteze o parte din craniu dupa ce a avut doua sangerari cerebrale.

Din nefericire, in urma acestui eveniment neplacut, femeia a ramas paralizata complet, astfel ca ea nu se va putea bucura de proprii copii niciodata. Din cauza atacului, Charlotte a ramas partial paralizata si nu isi mai aminteste nici macar ca a fost insarcinata. Isi recunoaste sotul, insa nu are amintiri de la nunta si din timpul sarcinii.

Dupa 10 luni, femeia se lupta sa-si revina. Poate rosti cateva cuvinte si poate face cativa pasi, insa nu isi poate tine copiii in brate din cauza ca nu isi poate misca o mana.

In plus, a devenit o povara pentru sotul ei, care trebuie sa aiba singur grija si de ea, si de cei mici. In unele momente barbatul cedeaza nervos si isi doreste ca femeia sa nu ii fi nascut copiii.

Voi ce parere aveti, cum ar trebui sa procedeze sotul ei mai departe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*