Caz revoltator in Romania! Un barbat de 71 de ani si-a violat mama in varsta de 91 de ani

Reportaj în cartierul bărbatului care şi-a violat mama de 91 de ani bolnavă de Alzheimer. O vecină i-a găsit pe amândoi dezbrăcaţi în pat

Povestea unei bătrâne în vârstă de 91 de ani, diagnosticată cu Alzheimer, care a trecut printr-un coşmar după ce a fost violată chiar de propriul său fiu în vârstă de 71 de ani, a şocat comunitatea locală din Podul Vadului, un cartier din localitatea prahoveană Breaza.

Localnicii sunt şocaţi de gestul lui Dumitru Bohâlţea, bărbatul acuzat că a profitat de mama sa, deşi toţi vecinii ştiau că avea probleme de comportament provocate de consumul excesiv de alcool. Fapta a ajuns să fie cunoscută de autorităţi datorită unei vecine care avea grijă de bătrâna neputincioasă atunci când familia nu era acasă. Oamenii de pe strada Micşunelelor, acolo unde locuieşte familia Bohâlţea, spun că Dumitru a fost prins în ziua de 1 noiembrie în camera mamei sale într-o ipostază necuviincioasă.

Atât el, cât şi femeia erau dezbrăcaţi în pat, susţin vecinii. Bărbatul ar fi negat totul, însă evidenţele au scandalizat familia şi astfel s-a iscat un scandal care a ajuns la urechile localnicilor. “Şi-a batjocorit mama…Mie nici nu mi-a venit să cred. Mai bea el, dar eu nu mi-am închipuit că poate să facă aşa ceva. Parcă nici acum nu-mi vine să cred. Mama lui este bolnavă, nu ştiu ce să mai zic acuma…E cu Alzheimer, nu e ea prea conştientă”, povesteşte Maria Jianu (foto jos), una dintre vecinele familie Bohâlţea.

Oamenii din cartier care îl cunosc pe Dumitru spun că bărbatul a început să aibă probleme serioase de acum doi ani, de când a rămas văduv. A fost un episod peste care nu a putut trece şi a căzut în patima alcoolului, dar până atunci fusese un om gospodar, tată a cinci copii şi familist convins.

“Soţia lui a murit acum doi ani, de tânără. Ea a lucrat în turnătorie şi făcuse o boală la plămâni, silicoză. De atunci el a început să bea mai mult ca de obicei. Totuşi e mama lui, nu pot să cred aşa ceva. Probabil de la băutură.

Băutura te duce şi la fapte rele. Am auzit şi eu ce a auzit toată lumea, că şi-a violat mama, dar eu nu ştiu dacă cineva a văzut sau sunt doar vorbe. Eu cred că totuşi mai există un Dumnezeu şi mai există omenie. Nu cred că s-a întâmplat aşa ceva. A fost tată pentru o grămadă de copii, i-a educat, i-a crescut…”, spune o altă vecină. Dumitru Bohâlţea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă 3 noiembrie, de Judecătoria Câmpina sub acuzaţia de viol.

Coincindenţa face ca exact pe aceeaşi stradă unde locuieşte bătrâna violată de fiul său, la o distanţă de doar câteva case, să aibă domiciliul şi Cristina Camelia Negrei (23 de ani), tânăra condamnată pentru corupere sexuală şi complicitate la viol, victima în acest ultim caz fiind chiar fiica ei, o fetiţă în vârstă de opt ani. Negrei a fost găsită vinovată pentru că şi-a lăsat concubinul să abuzeze sexual de fetiţă. Localinicii din Podul Vadului susţin că bătrâna violată de fiu a fost salvată de aceeaşi persoană care a scos-o din casa ororilor şi pe copila Cristinei Negrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*