Caz INCREDIBIL in Romania! Copil adoptat, „returnat” dupa 6 luni de catre parinti

Decizia de a adopta un copil nu este usoara pentru cele mai multe cupluri, insa adoptia poate oferi o relatie emotionala care sa aduca impliniri copilului si parintilor.

Adoptia unui copil poate fi un moment de rascruce in viata unui cuplu. De aceea, inainte de a incepe cautarea, trebuie ca viitorii parinti sa discute mai multe aspecte importante.

Indiferent daca tu si partenerul tau vreti sa adoptati pentru ca nu puteti concepe pe cale naturala sau pentru ca vreti sa-i oferiti o viata mai buna unui orfan , nu trebuie sa luati aceasta decizie inainte de a analiza impactul pe care l-ar avea un copil in viata voastra. Cadeti de acord! Decizia adoptiei trebuie sa fie luata de ambii parteneri cu acelasi entuziasm. In caz contrar, daca dorinta de a adopta apartine mai mult doar unuia dintre membrii cuplului, viitorul relatiei poate fi pus in pericol de sosirea copilului.

Un copil adoptat de o familie din Botoşani a fost dus înapoi la orfelinat după doar şase luni. Motivul este unul care i-a surprins pe autorităţi. Cei doi soţi nu se puteau obişnui cu viaţa de părinte.

Cei doi părinţi trecuseră toate testele obligatorii şi susţineau că îşi doresc foarte mult un copil. Bărbatul este profesor universitar, iar soţia sa medic.

După doar o jumătate de an, cei de la Direcţia Copilului au avut parte de o surpriză. Cei doi soţi au venit şi au spus că nu mai vor copilul. Aceştia au spus că nu se pot adapta la viaţa de părinte. Mai mult, cei doi spun că pentru a creşte un copil trebuie să renunţe la toate tabieturile lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*