CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU a slăbit peste noapte 30 de kilograme și toți au crezut că a făcut-o pentru GINA PISTOL, dar… Care este motivul adevărat! Chiar medicii i-au dat vestea…

Cătălin Scărlătescu a topit ca prin minune 30 de kg, însă motivul care l-a determinat să facă acest lucru este unul extrem de serios. Celebrul bucătar a fost băgat în sperieţi de medici, după ce şi-a făcut o serie de analize.

Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea cu ambiţia cu care a reuşit să scape de surplusul de kilograme într-un timp record. Apropiaţii celebrului bucătar au dezvăluit că motivul care l-a făcut să nu se abată de la drum a fost starea de sănătate, după ce medicii i-au spus că analizele nu sunt deloc bune.

“Analizele i-au iesit proaste. Valorile erau mult prea mari, grasimea multa face rau si la inima, si la ficat, si la tot. Organismul nu mai functioneaza corespunzator. Ca sa nu aiba alte probleme de sanatate mai grave, s-a hotarat sa se apuce de slabit, dar nu dupa capul lui, ci dupa o dieta personalizata facuta de un specialist. pe langa faptul ca obosea foarte repede, nici nu se prea mai putea odini. Nu putea dormi bine. Acesta e principalul motiv pentru care s-a apucat de slabit. De cand a scapat de vreo 30 de kilograme, acum are sub 100 de kilograme, se simte mai bine, e mai energic si nici nu mai are pofte iesite din comun”, au declarat apropiatii lui Scarlatescu.

Inainte, la 140 kg:

Dupa, la 90 kg:

Citeste si:
Nu se afișează cu doamne și e foarte discret, dar pentru prima dată spune tuturor. Cine este femeia care îi este alături de 20 de ani lui Chef Scărlătescu, foto. E FRUMOASĂ

Chef Scărlătescu vorbește despre femeia care îi este alături de 20 de ani. “Când se trezește dimineața, mă sună”

Chef Scărlătescu vorbește despre femeia care îi este alături de 20 de ani. Este vorba despre Carmen Istrate, pe care juratul de la Chefi la Cuțite a prezentat-o ca fiind „sora” lui.

Chef Scărlătescu vorbește despre femeia care îi este alături de 20 de ani și cu care vorbește zilnic la telefon. Cuplat de către cei din jur cu orice domnişoară cu care îşi făcea apariţia la un moment dat, Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii „Chefi la cuţite”, este o persoană foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală.

Puţine sunt femeile alături de care acesta se afişează constant şi, şi mai puţine, cele care se pot lăuda cu prietenia lui.

Una dintre acestea este Carmen Istrate, despre care juratul show-ului culinar de la Antena 1 spune că e “sora” lui şi alături de care va veni duminica aceasta, de la 16:30, la “Refresh by Oana Turcu”, într-un interviu acordat chiar în timpul Festivalului Scoicilor de la Constanţa, din acest an. “Vorbim zilnic la telefon de 20 de ani. El când se trezeşte dimineaţa, mă sună!”, îi va mărturisi Carmen Oanei.

Considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, Oana nu va rata ocazia să-l întrebe pe Chef Scărlătescu dacă este adevărat faptul că este asaltat de femei, iar juratul îi va răspunde sec “Scărlătescu nu duce lipsă de ce spuneţi voi!”.

Citeste si:
GINA PISTOL a confirmat

GINA PISTOL a dezvăluit condiţia pe care trebuie să o îndeplinească CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, pentru a se căsători cu el! „Am rochia de mireasă…”

Gina Pistol este cu adevărat pata de culoare, dar şi de sex-appeal în emisiunea Chef la Cuţite, având mereu grijă să transforme atmosfera într-una… picantă, atât prin apariţiile în rochiţe sexy, cât şi prin schimburile savuroase de replici pe care le are în fiecare ediţie cu Chef Cătălin Scărlătescu!

După ce a redevenit o femeie liberă, Gina stârneşte şi mai multe pasiuni, iar Scărlătescu se află adesea în preajma prezentatoarei TV, având grijă să o întărâte cu glume, spre deliciul celor din platou. Însă, de data aceasta, Gina Pistol a fost cea care i-a… copt-o lui Scărlătescu, anunţând condiţia esenţială pe care acesta trebuie să o respecte pentru ca blondina să-i devină soţie: „Dacă ajungi la 90 de kilograme, am rochia de mireasă în maşină!”.

Cătălin nu a rămas indiferent şi i-a dat replica: „Ai grijă ce-ţi doreşti, Gina!”. În jocul celor doi au intrat şi colegii lui Scărlătescu, Chef Bontea şi Chef Dumitrescu: „Cătălin, rochia e pentru tine, să mergi să o probezi. Noi tot încercăm să te însurăm, o să încercăm şi sezonul următor dacă nu reuşim acum!”, au comentat cei doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*