Cât câștigă asistentele lui Capatos. Diferența de bani dintre Daniela Crudu și Anisia Gafton este de necrezut

Daniela Crudu e la capătul răbdării. Asistenta păcătoasă nu mai are nici o motivație profesională și resimte din plin plafonarea. Apropiați ai brunetei vorbesc despre nemulțumirile ei în ceea ce privește contractul cu Antena, nemulțumiri accentuate de intrarea în echipă a moldovencei Anisia Gafton.

Cu ani mulți de experiență în televiziune și o prestație numai bună pentru audiențe de succes, Daniela Crudu este una dintre cel mai prost plătite vedete TV. Asta în ciuda faptului că bruneta s-a dovedit a fi și una dintre cele mai docile angajate și, pe deasupra, dezinvoltă și gata să se supună cererilor producătorilor.

De aproximativ șase ani de când animă atmosfera la show-ul de noapte al Antenei, Daniela are același salariu – 500 de euro, bani pentru care unele grații din tagma ei nici nu s-ar ridica dimineața din pat. Până acum însă, spun apropiații ei, apartenența la echipă i-a fost sufiecientă, dar după rebranduirea emisiunii și cooptarea în format a Anisiei Gafton s-a spulberat și asta. Potrivit presei, co-prezentatoarea lui Capatos ar încasa 1.000 de euro pe lună şi că tot cam atât ar fi şi salariul lui Cătălin Bordea.

Probabil că, în mintea sa, Cruduța a sperat că postul de asistentă îi va reveni ei și nu unei nou-venite. Asta după ce, bruneta s-a simțit dorită în momentul în care șefii ei s-au alertat de invitația pe care aceasta a primit-o de la un post TV grecesc, dispus, pare-se, să o contraoferteze.

Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice. Apelează lunar la esteticieni, iar medicii nu mai știu ce să-i facă
În ultima vreme, Daniela Crudu a devenit unul dintre cei mai fideli clienți ai cabinetelor estetice. Chiar dacă în momentul în care a devenit celebră, bruneta avea la activ o intervenție la nivelul sânilor, mulți o apreciau pentru naturalețea ei, atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât și pentru atitudinea ei. Se pare, însă, că asistenta Tv și-a dorit nu doar să intre în categoria femeilor „din plastic”, dar a ajuns să exagereze.

Conform surselor noastre, Cruduța este dependentă de intervențiile estetice și a ajuns să le ceară medicilor să intervină pe anumite părți ale corpului care nu au nici cea mai mică nevoie. Toată această obsesie a survenit ca o reacție a criticilor dobândite în perioada în care luase mai multe kilograme în plus. Așa că, în ultimul an, Daniela s-a operat la nas, gușă și bărbie. În plus, are grijă să-și injecteze periodic buzele cu acid hialuronic.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*