Carmen Harra a avut dreptate? După Regele Mihai, un alt nume greu s-a stins în aceasta seară

Fostul deputat Emil Putin, unul dintre politicienii marcanţi ai Aradului postdecembrist, a decedat luni seară, după o grea suferinţă.
El a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al PSDR şi a fost deputat timp de două mandate.
Opunându-se fuziunii cu PDSR-ul lui Ion Iliescu, Emil Putin s-a retras din politică şi s-a reîntors în avocatură.

A suferit de diabet, în ultimii ani starea sănătăţii sale degradându-se treptat.
Emil-Livius-Nicolae Putin s-a născut la 13 ianuarie 1945, în Arad, anunţă antena3.ro.
Luna noiembrie a lui 2017 este fără îndoială una plină de durere pentru întreaga Românie, care, în numai câteva zile, a pierdut două nume mari ale teatrului românesc: Stela Popescu şi Cristina Stamate.

Iată că după Regele Mihai, un alt nume important s-a dus în lumea celor drepţi.
Principesa Margareta, Custodele Coroanei României, cea mai mare dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai, a transmis un mesaj în care anunță, cu vădită suferință, o pierdere a noastră, a tuturor românilor.

„Români,

Țara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste nouă decenii, el a închinat României toate puterile, cu devotament și răbdare.

Am pierdut, ca voi toți, un părinte. O pierdere personală și o pierdere pentru întreaga Națiune. În aceste clipe grele, suntem uniți în suferința noastră.

Cu infinită iubire și principii puternice, Regele Mihai a înscris în cartea Neamului cea mai valoroasă pagină din istoria contemporană.

Bunătatea și iertarea sa au învins toate relele secolului trecut. Înțelepciunea lui a asigurat continuitatea identității noastre, în momente de gravă abatere de la mersul firesc al țării. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului român.

Prin întreaga sa viață, tatăl meu a continuat legătura Familiei Regale cu națiunea română. Pentru ziua noastră de mâine, el ne-a dăruit ziua lui de astăzi.

Începe un nou timp pentru Casa Regală a României. Cu aceleași principii și sentimente ca ale tatălui meu, voi continua să servesc interesele fundamentale ale poporul român.

Așa să ne ajute Dumnezeu!“

Regele Mihai a murit la domiciliul său din Elveția, a anunțat Casa Regală. Decesul a intervenit marți, la ora 13:00. Regele avea 96 de ani, împliniți la 25 octombrie, și de mai bine de un an și jumătate era grav bolnav.

Prima reacţie a DANEI SĂVUICĂ după ce fostul ei soţ s-a cuplat cu o tinerică care îi va dărui un copil! Ce a postat

După ce a aflat că fostul ei soţ are o nouă iubită care îl va face tătic, Dana Săvuică a vrut să îi arate bărbatului ce a pierdut. Vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie sexy şi a făcut imaginile publice.
Răzvan Stanciu, fostul soţ al Danei Săvuică, şi-a refăcut viaţa alături de o tânără ucraineancă pe nume Liudmila (vezi AICI mai multe imagini cu cei doi) care îi va dărui un copil.
Anunţul a fost făcut recent, iar zilele trecute Dana Săvuică a postat câteva imagini din vacanţa în Buenos Aires. Vedeta arată bine la 47 de ani, aşa că nu e de mirare că nu se sfieşte să pozeze în costum de baie. Imaginile au strâns sute de like-uri pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*