Care este cea mai periculoasă poziție de contact intim. Poate cauza fracturi

Una dintre cele mai comune poziții și cea mai periculoasă, potrivit unui grup de cercetători. Femeia deasupra este poziția care cauzează jumătate dintre fracturile de penis, spun oamenii de știință brazilieni.

Autorii studiului au examinat 44 de cazuri de fracturi de penis din trei spitale. Vârsta medie a pacienților a fost de 34 de ani, iar unii dintre bărbați au așteptat până la șase ore înainte de a căuta ajutor medical.

„Ipoteza noastră este că atunci când femeia este deasupra, de obicei, controlează mișcarea cu întreaga ei greutate corporală și nu poate să întrerupă momentul când organul genital bărbătesc suferă o ”penetrare greșită”.

Atunci când bărbatul controlează mișcarea, el are șanse mai mari de a întrerupe penetrarea, ca răspuns la durerea inițială, până la fracturarea organului”, susțin cercetătorii, potrivit doctorulzilei.ro.

Studiul menționează că 44 de oameni și-au dat acordul să depună mărturie, 42 dintre ei având „starea confirmată după o evaluare clinică, radiologică și chirurgicală”.

16 cele mai periculoase poziţii

Majoritatea cuplurilor îşi doreşte să experimenteze cât mai mult din punct de vedere intim. Nu întotdeauna trebuie să încercăm lucruri care ar părea interesante, cum ar fi cele mai periculoase poziţii, care în realitate pot provoca durere în loc de plăcere

Amorul trebuie să însemne foarte multă plăcere, însă există şi câteva poziţii mai puţin cunoscute care vă pot pune în dificultate. Iată 16 cele mai periculoase poziţiicare trebuie puse în practică cu foarte mare atenţie.

Cele mai periculoase poziţii: 1. Călăreaţa
Pentru foarte multe cupluri această poziţie poate părea atragatoare, bărbatul bucurându-se de o privelişte foarte incitantă, în care posteriorul iubitei are rolul principal. Însă este considerată una dintre cele mai periculoase poziţii pentru bărbaţi, pentru că le îndoaie penisul de la bază şi există posibilitatea să se fractureze.

2. Podul de piatră
Este considerată una dintre cele mai periculoase poziţii deoarece este responsabilă cu majoritatea cazurilor de fracturi de penis.

3. Fulgerul
Aceasta este una dintre poziţiile ce nu sunt recomandate nici pentru cei mai experţi în dormitor. În cazul în care femeia se dezechilibrează există posibilitatea să-i rupă penisul partenerului.

4. La perete
Poate fi una dintre cel mai periculoase poziţii atât pentru femeie, cât şi pentru bărbat care şi-ar putea pierde echilibrul şi s-ar putea lovi la coloana vertebrală.

5. Trofeul
În această poziţie partenerul trebuie să fie foarte puternic, deoarece va susţine toată greutatea femeii. În cazul în care nu poate face acest lucru, partenera va cădea şi se va accidenta şi din acest motiv este considerată una dintre cele mai periculoase poziţii .

6. Maestrul leneş
Într-adevăr putem spune că este una dintre cele mai periculoase poziţii . Dacă se întâmplă ca bărbatul să o scape din mâini, penisul se poate îndoi, iar spatele partenerei poate suferi traume serioase.

7. Bormaşina
Pentru a încerca această poziţie trebuie ca ambii parteneri să aibă putere în braţe. Este considerată şi una dintre cele mai periculoase poziţii deoarece nu se ştie unde va nimeri penisul, în vagin sau în anus.

8. Roaba la perete
Amorul sălbatic poate fi deosebit de incitant dar şansele ca partenerii să se accidenteze sunt foarte mari. Poziţiile care presupun ca bărbatul să susţină femeia sunt riscante pentru că se poate dezechilibra uşor.

9. Pasarela
În această poziţie penisul se poate da oricând peste cap, în cazul în care femeia îşi pierde echilibrul. Ceea ce se poate întâmpla cu foarte multă uşurinţă fiindcă poziţia este extrem de incomodă şi poate da naştere unor accidente.

10. Jamhai
Este una dintre cele mai periculoase poziţii , este extrem de incomodă şi dă naştere unor accidente foarte dureroase pentru ambii parteneri.

11. Janukurpara
În această poziţie bărbatul stă în picioare cu genunchii uşor flexaţi şi îşi penetrează partenera în timp ce ea stă în braţele lui. Este considerată una dintre cele mai periculoase poziţii fiindcă există posibilitatea ca bărbatul să nu o mai poată susţine, o scapă, apoi ea cade şi intervin contuziile destul de grave.

12. Samimelana
Această poziţie presupune ca bărbatul să susţină toată greutatea partenerei şi, în acelaşi timp să conducă întregul act intim mişcându-şi partenera în timp ce o penetrează. Genul acesta de poziţii nu prea sunt recomandate pentru că bărbatul poate întâmpina probleme din cauza greutăţii partenerei, pe care o poate scăpa. Samimelana este considerată una dintre cele mai periculoase poziţii.

13. Mausala
Dat fiind faptul că această ipostază este considerată una dintre cele mai periculoase poziţii, amândoi partenerii s-ar putea răni iar penetrarea ar putea fi foarte dureroasă. Aveţi nevoie de foarte multă putere şi flexibilitate.

14. Avalambitaka
Este o poziţie foarte interesantă fiindcă permite demonstrarea forţei fizice a bărbatului, lucru destul de incitant pentru o femeie. Dar poate fi considerată şi una dintre cele mai periculoase poziţii deoarece bărbatul o poate scăpa pe femeie din mâini, penisul se poate îndoi, iar spatele partenerei poate suferi trauma serioase.

15. Manmathprina
Dacă vă tentează foarte tare această poziţie şi vreţi să o puneţi în practică trebuie să fiţi foarte atenţi. Există posibilitatea să vă pierdeţi echilibrul şi să vă accidentaţi. Dacă nu aveţi suficientă rezistenţă, mai bine nu o încercaţi deoarece bărbatul ar putea să-şi fractureze penisul.

16. Ajagara
În această poziţie penetrarea nu este spectaculoasă, fiindcă bărbatul încearcă să o penetreze dintr-o parte. Penisul poate suferi contuzii şi poate fi îndoit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*