Cand sotul ei, militar, a plecat in misiune pentru un an, ea a ramas acasa daramata. Nu mai avea chef sa faca nimic, nici macar sa isi gateasca mancare. Si apoi, intr-o buna zi, a gasit o scrisoare: „Mergi acum si cauta in dulap”. A urmat instructiunile, iar cand a deschis dulapul…Dumnezeule! A început sa planga

Cand sotul ei, militar, a plecat in misiune pentru un an, ea a ramas acasa daramata. Nu mai avea chef sa faca nimic, nici macar sa isi gateasca mancare. Si apoi, intr-o buna zi, a gasit o scrisoare: „Mergi acum si cauta in dulap”. A urmat instructiunile, iar cand a deschis dulapul…Dumnezeule! A început sa planga. O tanara din China a avut parte de un cadou incredibil de la sotul ei, plecat pentru multa vreme in misiune.

Zhao Mai este profesoara in Anshui, in privincia chineza Guizhou si are, probabil, cel mai iubitor sot din lume.
Yin Yunfeng este de profesie militar si este stationat la un post indepartat, din Tibet. Astfel, cei doi se pot vedea doar o data pe an.

Intr-una dintre permisiile primite, barbatul s-a intristat sa vada ca sotia sa este atat de ocupata cu munca si cu treburile casei incat abia mai are timp sa isi gateasca mancare.
Asa ca a facut ce numai un om cu adevarat special ar face: i-a gatit sotiei mancare pentru un an.

Mai mult, Yin Yunfeng i-a lasat iubitei sale sotii o multime de dulciuri si alte bunatati ascunse prin casa.

Prima ascunzatoare i-a dezvaluit-o intr-o scrisoare. Este vorba despre o punga cu stafide, preferatele sotiei, ascunsa in spatele canapelei.

Tanara a fost coplesita de efortul sotului ei. „Pachetele lui cu mancare ma ajuta sa continui si mai ales ma fac sa il simt langa mine”, a spus Zhao Mai.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*