Când i-a apărut pe gât o UMFLĂTURĂ, COLEGII lui de clasă i-au dat acestui băiat SALIVĂ. Motivul este ȘOCANT, iată ce s-a întâmplat imediat apoi și DE CE AU FĂCUT ASTA

Cum te-ai simți dacă ai afla că ai cancer, mai ales dacă ai tânăr? El este Brandon, un băiat din Costa Rica care are de înfruntat multă durere doar pentru a-și îndeplini visele: să cânte la chitară, să călătorească în jurul lumii cu tatăl său, să termine liceul.

În decembrie 2013 el avea 15 ani și a început să aibă dureri severe de cap, deși medicii au spus inițial că sunt simple migrene, mai apoi au spus că este un nodul limfatic umflat fiindcă lui Brandon i-a apărut pe gât o umflătură.

Brusc el a început să piardă în greutate, după o altă vizită la medic, diagnosticul a fost confirmat: Bradon avea cancer faringian, ceea ce însemna că tumora îi afectase deja și gura atât de mult încât Brandon mai putea să mănânce doar cu paiul, acesta fiind singurul obiect pentru care mai era loc.

Brandon a pierdut apoi 28 de kilograme, a făcut terapie, a reușit să mai ia în greutate 5 kilograme după un an, ceea ce l-a făcut să fie capabil să supraviețuiască unui tratament cu chimioterapie.

Singurul mod prin care Brandon mai primea nutrienți era printr-un cateter, iar el a acceptat asta. Din fericire colegii săi de clasă au făcut un eveniment în urma căruia au strâns bani suficienți pentru a-i cumpăra lui Brandon saliva artificială de care avea nevoie pentru a mai supraviețui încă unui tratament cu citostatice.

Dar după câteva luni a apărut o altă problemă. Brandon a spus că îl doare un picior, în acesta era o altă tumoră, dar vestea bună era că piciorul nu trebuia să fie amputat, deși copilul trebuia să petreacă foarte mult timp într-un scaun cu rotile. Tatăl lui a fost alături de el în toate etapele.

Cancerul i-a afectat și coastele, părul i-a căzut, dar Brandon rămânea optimist, el credea că Dumnezeu are un motiv bune pentru care îi dă toate aceste experiențe neplăcute.

Mulțumită unei formații populare, Brandon cântă acum la chitară, ba chiar a fost și pe scenă. Mai mult, Brandon a reușit să termine și liceul, atingându-și 2 din cele trei șeluri pe care și le-a propus. În prezent încă se mai luptă cu boala, dar tatăl lui și medicii au încredere că se va vindeca.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Medicii s-au îngrozit de ce au putut scoate din intestinul unui bărbat de doar 22 de ani

Abia il pot ridica… Imaginile arata doctorii alaturi de ceva urias scos din corpul unui barbat. Uite ce era defapt in corpul barbatului

Imagini șocante au fost publicate de medicii unui spital din China, după ce au avut o intervenție chirurgicală cu care nu s-au mai întâlnit. Doctorii au îndepărtat 13 kg din intestinul unui bărbat după ce i-au vindecat consipația cronică.

Imaginile arată doctorii alături de un ”vierme” uriaș scos din corpul unui bărbat din China. Pacientul în vârstă de 22 de ani suferea de o afecțiune mai rară ce cauzează excreția în intestinul gros. Organul acestuia a luat o dimensiune uriașă, făcându-l să pară gravid, iar medicii i-au îndepărtat 30 de cm din intestinul lui.

”Arăta de parcă ar fi putut exploda oricând”, a declarat un medic de la spitalul din Shanghai, potrivit Metro, declarând că a fost de-a dreptul șocat de ceea ce a putut vedea în interiorul tânărului. Testele au confirmat că bărbatul avea luni, posibil chiar și ani, de când fecalele erau depozitate în interiorul corpului său. Se crede că acesta s-a născut cu Hirschprung, o boală extrem de rară ce presupune lipsa unor mușchi din interiorul colonului.

Înainte de operație, omul s-a bazat pe laxative și alte medicamente pentru constipație și pentru a forța contracțiile intestinale, până când, într-o zi, a avut un disconfort intens și nu a mai rezistat. După o intervenție chirurgicală de trei ore, o parte a intestinului, măsurând 30 de inci (76 de cm) și cântărind 13 kg, a fost eliminată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*