Ca in filmele horror! I-a aparut o gaura sub masina, din senin, in fata casei! Ingrozit ca o sa se largeasca si o sa ii cuprinda toata casa, si-a luat inima in dinti, a coborat telefonul in groapa si a facut cateva poze! A ramas fara cuvinte cand s-a uitat pe imagini

Ca in filmele horror!
I-a aparut o gaura sub masina, din senin, in fata casei!
Ingrozit ca o sa se largeasca si o sa ii cuprinda toata casa, si-a luat inima in dinti, a coborat telefonul in groapa si a facut cateva poze!
A ramas fara cuvinte cand s-a uitat pe imagini

Barbatul a fost uimit sa descopere o gaura care a aparut din senin pe aleea in care isi parcheaza masina.
Simon Marks, un tanar din Marea Britanie, a povestit ca tocmai venise acasa si isi parca, la fel cum face in fiecare zi, masina in fata casei, cand a fost uimit sa descopere o gaura sub automobil.

„Am crezut ca un canal de scurgere acoperit prost sau o dala de beton care s-a prabusit”, a spus el. „M-a ingrozit gandul ca s-ar putea mari si mi-ar inghiti toata casa. Cand am dat la o parte cateva dale e beton, am vazut o scara care cobora in gaura. Am luat batul pentru selfie-uri si am coborat telefonul in groapa, unde am vazut ca erau doua camere.”

Simon i-a aratat pozele tatalui sau, care si-a dat seama imediat cu ce are de-a face: un adapost antiaerian din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Acum pare o anexa ciudata a unei gospodarii, insa im timpul bombardamentelor naziste, existenta unui astfel de adapost era o necesitate.

In interior, Simon si tatal sau au gasit o gramada de relicve din epoca razboiului, de la sticle si ziare din epoca, la haine.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*