BREAKING NEWS! ŞTIREA BOMBA a dimineţii în ROMÂNIA! S-a intamplat in urma cu putin timp

Cu toate ca Procurorul General al Romaniei va ataca in instanta ordonanta privind modificarea codurilor penale Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD nu va face o contra-manifestatie la protestele din Piata Victoriei, dar in schimb social-democratii vor aduna semnaturi pentru a arata ca au sprijin popular.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat pentru Mediafax ca va ataca, vineri, in instanta de contencios administrativ, ordonanta de urgenta privind modificarea codurilor penale.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au redactat joi sesizarea pe care o vor inainta vineri instantei, a declarat pentru Mediafax Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei.

Dupa ce s-a intamplat in aceasta dimineata, pe internet a inceput sa circule o petitie online „Sustinem Guvernul Grindeanu”, care este distribuita masiv de liderii PSD. Pana la ora transmiterii acestei stiri, petitia avea 1071 de semnatari.
„PSD a castigat alegerile intr-un mod corect, cu un vot masiv. In aceasta luna de guvernare, Executivul a exercitat puterea in mod legitim, in spiritul si litera Constitutiei. Noi spunem fiecarui roman: indrazneste sa crezi ca viitorul tau este aici, acasa.

Obiectivul PSD este sa avem mai multi romani in clasa de mijloc. Fiecare cetatean si fiecare familie care munceste din greu trebuie sa aiba sansa de a face parte din clasa de mijloc, adica sa aiba o slujba bine platita, acces la o educatie de top, servicii medicale de calitate si bani pentru a-si permite o vacanta pe an, in familie.
PSD vrea sa readuca Romania pe crestere si sa ridice nivelul de trai al romanilor pentru a face parte din clasa de mijloc.

Impreuna indraznim sa credem in Romania!”, se arata in textul petitiei online.

NU uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*