BREAKING NEWS! Este STIREA BOMBA a DIMINETII! RAED ARAFAT, schimbat din functie de GUVERNUL GRINDEANU

Raed Arafat, fondatorul SMURD si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ar putea sa fie schimbat din functie de Guvernul Grindeanu. O decizie in acest sens nu a fost luata in discutie in mod oficial, insa exista voci in sistem care doresc sa promoveze mai multe modificari, printre care si inlaturarea lui Arafat.

Potrivit unor surse politice, pe langa schimbarea lui Arafat din functia de sef al DSU, se mai doreste si mutarea SMURD de la Ministerul Afacerilor Interne (IGSU) la Ministerul Sanatatii, in subordinea Ambulantei, cu un alt sef.

Modificarile care vizeaza sistemul de urgenta ar putea include si instalarea sotului sefei Ambulantei Bucuresti, Alice Grasu, intr-o functie de secretar de stat in Ministerul Sanatatii. De asemenea, potrivit surselor politice mentionate, se ia in calcul o posibila anulare a licitatiei pentru achizitia de ambulante, demarata anul trecut de Guvernul Ciolos.

***
Secretarul de stat Raed Arafat, medic român de origine palestiniană, a pus bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, în 1990. În Guvern din 2007, Arafat a avut un rol determinant în declanșarea protestelor antiguvernamentale din 2012, după ce a criticat reformele din sistemul de Sănătate, și-a dat demisia și, după o săptămână, a fost repus în funcție. A fost ministru al Sănătății, timp de două luni, în Guvernul Ponta 1. În ianuarie 2014, a fost numit șef al Departamentului pentru Situații de Urgență. L-a susținut pe Victor Ponta în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

NU uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*