Brazilianca asta superba ascunde un secret incredibil! A fost barbat iar acum arata demential ca femeie! Trebuie sa vezi ce corp are

Thalita Zampirolli are 26 de ani si de opt ani este femeie. Inainte, era barbat si nu se simtea deloc bine. “Am stiut dintotdeauna ca in interiorul meu sta o femeie”, spune ea.

Blonda din Rio de Janeiro a suferit operatia de schimbare de sex la varsta de 18 ani. Tot atunci si-a pus si sani si a inceput procesul de transformare. Acum este model si formele ei voluptuoase atrag multi fani. Thalita sustine ca arata asa datorita faptului ca face sport si mananca sanatos, dar si pentru ca face diverse tratamente cosmetice si de intretinere.

Blonda are foarte multi fani pe toate site-urile de socializare. Tanara le arata tuturor ce face cat e ziua de lunga, se pozeaza in diverse ipostaze sexy si isi impartaseste secretele.

In urma cu cativa ani s-a scris ca ar fi avut o relatie cu fostul fotbalist Romario, insa brazilianul a negat aceasta informatie si a amenintat ca o va da in judecata pe Thalita daca va continua sa dea declaratii despre el.

Acum domnisoara care a fost barbat pana acum opt ani are o relatie cu un manechin, Rodrigo Westermann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*