Botez horror la Braila! Preotul s-a enervat pentru ca bebelusul plangea. Micutul speriat l-a tras de haine si parintele a… VIDEO

Botez horror la Braila! Evenimentul care trebuia sa fie fericit a avut loc la biserica Sf. Constantin si Elena. Preotul platit de familie pentru crestinare a fost Mazare. Conform Observator.tv, fata bisericeasca s-a enervat groaznic. Bebelusul care era speriat de tot ce se intampla in jurul lui a inceput sa planga frenetic.

In cateva minute, un eveniment care trebuia sa fie fericit a devenit o scena din filme horror. Si totul din cauza unui preot cu nervii slabi. Parintele Mazare a clacat in fata plansetelor unui bebelus pe care trebuia sa il crestineze. Acesta s-a enervat si a inceput sa se poarte cu micutul urat.

In loc sa il tina cu grija, preotul il manevra ca pe un sac de cartofi. Imaginile au fost filmate de un invitat la acest eveniment. Persoana care a fost martora la crestinare a ramas socata de cele ce se petreceau in fata ochilor sai. Conform ei, preotul a avut un comportament ‘halucinant si nedemn de un om al bisericii’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*