BOMBA-SEXY Florentina Raiciu, păcălită pe internet: Blonda a făcut un show erotic pe Skype fără bani VIDEO

Bomba sexy care vinde icoane, păcălită de un necunoscut.

Asistenta TV Florentina Raiciu e supărată foc că a ajuns vedetă pe un site pentru adulţi după ce un bărbat a convins-o să îi ofere momente fierbinţi în faţa webcam-ului. Mai mult, după show, bărbatul a uitat să-i ofere miile de euro promise.

Când nu e prinsă în activităţi în spatiul virtual, blonda vinde icoane. Conform Cancan, Florentina şi mama ei şi-au deschis un magazin în care comercializează icoane pictate manual şi vase din ceramică. Tânără, blonda sexy, Florentina Raiciu şi-a văzut visul cu ochii când a devenit Asistentă TV după mai multe încercări eşuate. Apoi însă, fără voia ei, a devenit şi starletă pe un site dedicat adulţilor.

„Nu ştiu cine este, e străin, nu vorbea româna, habar n-am, nu ştiu cine e. Îl cunoscusem pe Facebook şi, mă rog, promitea marea cu sarea, am zis să vorbesc să văd despre ce este vorba. Ştii cum e, te fură valul”, a declarat femeia, după ce a ajuns să se dezbrace în faţa webcam-ului.

Florentina a mărturisit că a fost luată de val după ce bărbatul i-ar fi promis în schimbul show-ului câteva mii de euro.

„Nu, asta e problema, că nu mi-a dat niciun ban”, a spus ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*